Chodili byste bike-forum.cz i pres mobil, kdyby to bylo mozne?
Chodili byste bike-forum.cz i pres mobil, kdyby to bylo mozne?
ano, chodim na bike-forum i pres mobil.. ;o)
Ono to neni mozne?
OK, muj telefon me shodi s tim, ze nemam dost pameti.
Mluvil jsem clovekem, ktery umi odlehcovat ruzne weby (napr. gmail ci dopravni info), aby se daly dobre zobrazovat na vetsine mobilu.
Jelikoz to pro nej znamena praci, zajima me, kdo by to vyuzil. Jestli bych to byl jenom ja, tak se tim pochopitelne zabyvat nebude.
a co zkusit nejaky uz hotovy veci?? treba Operu mini http://www.mobilmania.cz/PDA/AR.asp?…
nebo osvedcenej WebViewer od http://www.reqwireless.com/ ale ten stoji 20 bakuli a bohuzel to udelali, ze uz nejde cr*cknout…
oboji to optimalizuje sranky pro telefon.. tu operu trapi kamos v S65ce a docel ji chvali…
:-)) jakoze primo na vyjizdce si cist prispevky? Pripadne hned napsat nejaky postreh, dokud je to cerstve? :-)
to uz tu bylo… on-line report z akce sem psal pri prejezdu Brd.. ;o)
Copak máš za mob. ?
siemens m65
tenkrat jeste M65ku a delal sem to pres Reqwireless Webwiever.. ted N6630 a NetFront.. to je pohoda, ten uz umi bufferovat a cachovat na pametovou kartu, takze zadny „Memory low“ hlasky se nekonaj.. ;o)
tak to je typicke issue mezi klavesnici a sedlem. :)
diky za pouceni
ne.
ne protoze mobil nemam rad:)
Fully a kotouče taky? :o)
Bratr je hold zpatecnik se vsim vsudy ;) Se divim, ze se mu to forum zobrazuje na psacim stroji.
a ty me porad nazyvas strasne familiarne to se mi libi pa-dlisto,uz jsem byl chlupac:) a ted bratr:)
ale ze jsem ti utkvel v pameti co?:)
V paměti jsi mi utkvěl po předvedení tvého výtvarného umění :o))) Fakt to byla legrace :o)))
Lance z bike-fora,x let,svobodny,voni a kresli:)
tos mel napsat do inzeratu :-)
jo B-F jde chodit přes mobil B-F si lze prohlížet v mobilu . Používám Motorolu MP200 s InternetExplorerem prípadně Operu.
Mam Blackberry a chodim pres vnitrni www browser. Na nokii jsem to nezkousel a ani nechci … moc malej displej
Ad Nokie byl bys ,ale IN!
Ja za to nemuzu ze to fasuju :-)
Za trest? ;-)
Já sem vyfasoval služební Siemens c45. :-)
Ale jinak na mě vůbec nešetřej.
mel sem sluzebni Siemense S 55 – 5× reklamace – 3× vymena zakladovy desky, cudliky v pici, chyba IRDA… vybornej telefon a ten Siemens co mam jako nahradni uz byl na reklamaci 2× – behem 2 mesicu.
soukrome mam Nokii 6800 – takova ta s kompletni klavesnici, mam ji 2 roky, baterka vydrzi tyden (opravdu), nic se nesere a to mi pada tak 3× do tydne. Zlata NK oproti Shitmensu.
mam sl. siemens C35 soukromy M35 a nemuzu si stezovat, fakt je ten,ze baterky sem po 2 rokach vymenil za lionky,ale jinak naprosto v poho,a proto ani v praci nechci zadny s barevnym displejem apod. picovinama,takze spokojenost se siemensem:)
M35 sem mel taky. spokojenej sem teda moc nebyl – ma to nejdebilnejsi menu co znam a cudliky sou dost pitomy na psani SMS, ale vydrzel mi dlouho, to zas jo. ale ty novy shitmensy sou fakt peklo, ale sou to zatim bohuzel jediny telefony u kterejch neni problem sehnat funkcni ovladace pro pripojeni k internetu na Applovskej notebook behajici s MAC OS X a to je bohuzel priorita :-(. proste mrsk.
hmm to mězají páč koukám po ojetý IBooku
haúúú to zase škábu 3-[ oprava: To mě zajímá páč koukám po bazarovým Apple IBook
No jo ne ,ale c45 je burutus lowend. Na nás prostě šetřej.
Nokie sou hezký, drahý, ale nový maj fo?ák tak je do práce nesmím vzít. Proto jsem si pořídil Motorolu MPX200, je to levnej smartphone (možná nejlevnější), když chci tak se třeba podívám na NVD.
No vzhledem k tomu ze jsem to fest testoval tak muzu rict jenom ze me sere Bluetooth – ale to je spis kvuli M$ ovladacum v laptopu a kvuli tomu ze mi to obcas zmrzlo, obcas – za 4 mesice 2×. Jinak muzu rici ze na volani a smsky, pripadne i nejake party foceni (1.3mpix) to bohate staci. Ale rozhodne bych za ni 10 nedal … nicmene kdyz je zadarmo. P900i budeme testovat po novym roce, tak se uvidi :-)
jj mobil a smartphony jsou hezká věc, dokud to člověk nechce spojit s počívačem a chtít aby to hungovalo furt spolehlivě.
lidi jak vy to delate??? mel se siemesy MT50, M55, M65 a ted N6630, nikdy zadna porucha, vsechno pripojeny na pocitac a slapalo to jak hodiny… jedinej problem co se registroval, ze USB kabel pro siemense nechodil na pc s nforce2 chipsetem..
myslim ze tam bude spis nejakej user error.. ;o))))
AŸ budeš mít ve zprávě x set compů v doméně, poštu přes Exchange server tak něco říkej B-].
Taková poznámka nejde o editaci melodií, saverů ani SMS, ale o synchronizaci pošty, kontaktů, úkolů, kalendáře , VPN atd… s MS Exchange a jiným groupware. Taky už Win95 Win98, ani Win nemáme. Připojení přes modrýho zuba, infra ,wifi atd… ne nějakej kabel z tržnice.
jak tohle souvisi s poruchovosti mobilu?
Když toho máš velký množství(mobilú a telefonů) ,lze si o tom udělat obrázek jak věci co sou děně „in zuper kúlll…“. Sou pěkně pošefcovaný a sou nic moc.
Velmi rychle zjistis ze poruchovost mobilu je statisticky vyznamna velicina. Treba novy model Nokie musel mit 3× prehran firmware nez to vubec zaclo poradne chodit. Coz si myslim je docela spatny. Obzvlast kdyz to byla 6230i.
Asi jak pise Tomcat, moje zkusenosti vychazeji ze starani se (jasne ne sam, ale vicemene jsem to delal) asi o tisic useru z nichz nekdo ma obcas 2 telefony, a asi o 300 Blackberry. Nebudu pocitat Exchange kam se asi budu presouvat (chudaci useri :-))) ) kde mame v planu do vanoc 65.000 uzivatelu :-)
mám Nokii 6210 a na BF se přes ni dívám, vždycky si ji dám před obličej, naklouním hlavu a kouknu přes ní na monitor:-) Fakof technology:-)
myslis wap ?
Nevíte, kolik kB zabírá na mobilu bike-forum.cz???? Připojil jsem se na něj přes GPRS a stálo mě to bezmála 200.Asi to nebyl dobrý nápad:-)))
to je tak, kdyz se clovek pusti do veci, o kterych nic moc nevi a navic k tomu nema zrovna ten nejlepsi tarif :-) BF nezabira zadnou konkretni hodnotu kB, zalezi jen na tom, kolik dat ti protece (cti kolik stranek a jak rozsahlejch si prohlidnes)
No tak jsem to myslel:-))) Prostě připojil jsem se na BF, sežralo mi to dvě kila, takže netu přes mobil by stačilo:-)))
Akorát jsem to počítal a vyšlo, že mi proteklo 33 kB. No a jelikož mám nový mobil (starý to neuměl, takže jsem se o to nezajímal), tak teď nevím, jestli je to za 3 min. na BF reálne nebo ne:-)))
2 kila za 33 kB je nejak moc, ne? co to mas za tarif?
a ses si fakt jistej, ze to bylo pres GPRS?
no mám předraženej Fun go. No a ten účet se jmenuje ET wap go GPRS, takže snad jo:-)
Ale i to je možný jenže si špatně zvolil tarif. My máme od firmy gprs paušál a v pondělí mi příde ERIC 750 s web wieverem, tak uvidíme.