• Raydowe

    Chcem vymenit kolesa a rozmyslam ze ich postavim na nabojoch NS bikes. Jazdim DH/obcas lahky FR… A tieto naboje sa mi zdaju byt vhodne. Len ich nemam kde omakat :) jazdite ich niekto? Alebo nejake skusenosti.. moc o nich fakt neviem. Len to co maju na strankach

    http://www.ns-bikes.com/

    Diki za kazde info

    0 0
    • Tomcat  

      NS dováží a prodává 901bikes (Čižmár) Měl by je mít na krámě Produkty NS tu nejse tak dlouho aby bylo možný mít dlouhé zkušenosti s jejich používáním. Protože firma není taky moc douhověká, takže ani jinde to nebude tak horký.

      0 0
      • wroum  

        jediny co je jasny uz ted je, ze Cizmar to ma za dost brutalni ceny.

        0 0
        • Raydowe  

          mam odkial ich zobrat, za cenu myslim nieco okolo 1200–1300 sk myslim, chcel som len vediet, ci su to kvalitne naby. Tak to vyzera, ze mi neostava nic len to odskusat, a uvidime. )ako slepy povedal :)

          0 0
          • wroum  

            ja bych to neresil. neni duvod proc by mely byt horsi nez konkurence. ber je a pak dej vedet :-)

            0 0
        • Tomcat  

          Se mi nezdá, brácha koupil NS rám za hodně dobrý $. Vono se to nesmí srovnávat s brakem jako je DaBomb, Author, nebo Brave to pak vypadá jako drahý. Pokud by chtěl něco adekvátního (24cycles, Evil, NOX, Last atd…) tak bych se pěkně prohnul.

          0 0
          • wroum  

            tedka sem potkal typa co mel predstavec NS a ptal sem se ho za kolik a kde ho koupil. Nerekl kde ho kupoval, ale koupil ho za 1000 a u cizmara stoji ten samej 1600. Vsechno stoji v 901 vic nez jinde, i blba sjezdova duse od maxxisu tam stoji o 30 kc vic nez jinde, proste vsechno.

            0 0
          • Pá-dlista1  

            Ale da se to srovnavat s cenama v zahranici kde NS stoji min nez ten „brak“ daBomb napr. Imho v cem je NS lepsi? Ze mu jeste nepraskl? :) Taky ma o kilo vic :)

            0 0
            • Tomcat  

              Ne praskne určitě ,ale jedná se o kosttrukci ,geometri, provedení takovech detailů jako jsou patky , navářka atd… jednáse opravdu o freestyleMTB a né pokusy jak upravit 4X MTB pro potřeby DJ, street nebo FR&DH. Pochybuju že DaBomb snese pegy, nebo že na P3 vydrží dlouho RS Boxxer

              0 0
              • visby  

                eh, u nas dve pecka musia znasat 66 na 170mm, aj to niekto musi robit:-)

                moj favorit je aj tak 4hun:-) a NS vyrobky nevyzeraju zle, ale na co, ked tu mam novatec, norco, khe pedale atd:-)

                0 0
          • Raydowe  

            NS predstavec som chcel aj ja… vyzera suprovo ale nesedel styl uchytenia.. tak mam Tiogu. Akurat nedavno som kupil platformy wellgo za 2000 SK, ked som ale videl tie platformy od NS-ka, tak kebyze mam moznost volby idem do NS.. uvidim ako sa osvedci tato znacka, ale zatial dojem dobry…

            Pockam na tie nabi.. tak som ich uz objednal

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.