Kopřivnický Drtič 6.8. (do 15.7. jen za 100,-Kč)

111 nepřečtených
  • ROMAN_BIKE

    Z minulého roku vím, že odtud, z bike-fóra přijelo na Drtiče více lidí a tak proto sem píši. Drtič se letos jede 6.8. a levnější startovné, za stovku, je do 15.7., tj. ode dneška posledních 14 dní.

    Jinak největší změnou bude kromě nového místa startu i hodnota první ceny (jestli vše klapne, tak přes 10 tisíc). Na – www.cykloart.cz/drtic – je tradičně zase všemožné info :-) Tak co, kdo se přijedete zdrtit?

    0 0
    • cabbage  

      1. cena tomboly? nebo uz je to klasicky zavodni maraton?:)

      0 0
      • ROMAN_BIKE  

        Ne ne, chrakteristika (styl akce, duch akce) se nemění (viz web), stále je to nezávodní poloorientační hobby akce, kdy účastník vyfasuje mapu, jede po nejdelší trase, sbírá v horských chatách (chcete-li po hospodách:) razítka do mapy a po trase hledá tajné kontroly, jejihž rozmístění a ani počet nezná :-) a na to vše má dostatek času, do tomboly 11 hodin, takže pivečko a jídlo si během trasy taky dá. Mapa a číslo na řidítka mají všichni jisté, kovové pamětní medaile má opět většina jisté a ceny z tomboly, to je náhoda, ty budou losované.

        0 0
    • ROMAN_BIKE  

      Jo a ještě něco, nedávno jsem udělal takovou .jpg pozvánku, s fotkama z minulého ročníku, říkali někteří že jo, že je pěkná, tak se můžete podívat tady

      POZVÁNKA → http://www.cykloart.cz/…pozvanka.jpg

      Zapůsobilo to na vás? ;-)

      0 0
      • JFB  

        zapusobilo. a kladne;-)

        0 0
        • ROMAN_BIKE  

          Ty dvě „šlapací“ fotky jsem tam umístil schválně, protože minulý rok jsem tu trasu nazval „pohodovou“ (oproti r.2003, kdy se jela Lysá, Smrk, Kněhyně, Radhoš? = 130 km a přes 3500 metrů převýšení) a některým se to nelíbilo, že jakto pohodový maraton, když tam někde museli zeslézt a jít kousek pěšky… Tak proto letos ty fotky do pozvánky a to slovo, že se jede přes drsnou krajinu, abych některé slabší typy odradil… no uvidíme, jaké budou letos ohlasy :-)

          0 0
          • McBlacky  

            no doufám že to nebude survival :)

            0 0
            • jecnak  

              Letos je trasa stejna jako minule, tak se prihlas, doprava zajistena…

              0 0
              • McBlacky  

                yes sir! se ale připrav na to že ti budu dělat brzdu, po tom jak přijedeš nabušenej z Alp :)

                0 0
              • SNAIL  

                Tak mě Gung-ho ukecal, abych jel taky, tak jsem na to zvědavý

                0 0
                • fousac  

                  parada.. myslim, ze se ti to bude libit..

                  0 0
                  • SNAIL  

                    Máte už nějak zajištěný ubytování?

                    0 0
                    • jecnak  

                      Premejslel jsem, ze bysme to vsichni zapichly v lyzarsky chate – cca 500m od startu, nebo na tom stadionu. Minuly rok jsme byli na lyzarsky chate, no ubytovani nic moc, ale za cca 150 to slo.

                      0 0
                      • ROMAN_BIKE  

                        O chatě jsem slyšel, že už to zas má jiný nájemce a ten to tam zrekontruoval, nahoře jak byla velká místnost s matracemi na spaní udělal pokoje, takže celkem jen tam 27 míst na spaní. Tak snad je to lepší. Každopádně schování kol je slíbeno. Na stránce Drtiče stačí kliknout na „ubytování“ a tam je kontakt.

                        0 0
                    • jecnak  

                      Kazdopadne pocitam, ze zabikujem jeste v nedeli. At uz by to melo byt v Beskydech a nebo treba na spatecn ceste v Jesenikach.

                      0 0
                      • SNAIL  

                        Já jsem teď od soboty týden mimo, tak se potom domluvíme. Mohl bych jednoho vzít, nebo si dát práci s montáží držáků kol na střechu a v tom případě vzít 3 lidi.

                        0 0
                        • jecnak  

                          No ja mam taky jedno misto volny, takze jestli bys jel sam, tak je asi zbytecny jet singl. Misto bude asi u jinych, protoze se zatim chystaj jet snad vsichni co znam.

                          0 0
            • ROMAN_BIKE  

              ne, survival to pravděpodobně nebude :-) nejhorší je fakt asi průtrž mračen, ale pokud má někdo oblečení na následující déš? (doufám mírnější), tak si myslím, že by to měl celé objet, protože i když se většina jede v terénu, tak 95% toho terénu je sjízdná i za deště, tj. že buď je to tvrdá hlíná na hřebenech, která zůstává tvrdá i v dešti a nebo s tou tvrdou hlínou tameny, kusy skal na stezce apod. takže mazlavé bahno znemožňující jízdu – toho by mělo být co nejméně nebo vůbec – teda aspoň tak ty Beskydy vidím já :-)

              0 0
              • zirecek  

                Po BeskydTouru vidím Beskydy trochu jinak, jak se přidá déš?, sem tam lesácký lakatoš, tak aj bahno je, :-).

                0 0
                • ROMAN_BIKE  

                  Jo, souhlas, ale to je těch zbývajicích (nejhorších) 5% trati a ne jak někdo psal, že třeba ten Znovín šli/běželi/jeli skoro celý v takovém bahně. Např. hřebenovka Bumbalka-Soláň se jede skoro pořád po hlíně, ale po hlíně tvrdé i v dešti a po dešti, jen jsou tam občas kaluže, které se dají většinou objet. Tož tak jsem to myslel :-)

                  0 0
                  • vrazdit  

                    joo…jel sem tam pred dvema tydnama v nedelu, jak byly ty sracky…jede to fakt v pohode, ale neni to tvrda hlina ale spis pisek…takze se toho clovek pekne nazere… :))) ale je to v klidu …bahynko tam neni…

                    0 0
          • slou  

            No abych řekl pravdu, tak loni to byl zatím nelpohodovější Drtič co jsem jel. Letos ho pofrčím pošesté a doufám, že nebude podobné počasí jako na Znovín s Drásalem :) No to by potom byl asi Drtič. Už se těším jen ty kilometry v nohách chybí.

            0 0
            • ROMAN_BIKE  

              Přesně tak, měl bych to rozdělit:

              1. pro ty co pojedou Drtiče poprvé, tka jim říct, že je to hodně drsné
              2. pro pravidelné účastníky – že to bude pohodové, jak minule :-) jen o ždíbek delší, namísto 103 tak 115 km, s jedním malým „kopečkem“ navíc (stoupání z Valašské Bystřice, většinou po cestě, takže žádné tlačení).
              0 0
              • rb  

                To Roman:Jsem se dival,že mate nachystanych 600 mist(čisel).To myslite važně,bude z Drtiče masovka?

                0 0
                • ROMAN_BIKE  

                  ne ne, čísla se uzavírají až za týden a zatím není přihlášeno ani 200 lidí, takže to beztak bude zase taková komorní akce (žádná masovka). O těch 600 teoretických účastnících jsem se asio někde zmínil v tom smyslu (jestli si dobře vzpomínám), že minule bylo 460 lidí a někteří si stěžovali že už to bylo moc naltačené u chaty a letos, když jsme se přesunuli na letní stadión, tak tam by se mělo i 600 lidí s kolama pohodlně vejít (v případě deště i schovat pod střechu). takže pokud nás bude např. 300, tak pohoda.

                  0 0
              • mastihuba  

                Nevim čim to je, ale ročník 2003 se mi zdál lehčí, v sobotu jsme jeli část Drtiče v protisměru, Pustevny, Rožnov, Díly, Soláň a já už se odtud spustil do prostřední Bečvy, protože se mi dál na Martiňák nechtělo.Už mi to připadne jak zaklínadlo co návštěva Beskyd to průjem – z Radegastu a Drtiče jsem prostě posranej :)))

                0 0
                • ROMAN_BIKE  

                  No jo… každý jezdí na něco jiného :-) a nakaždého to působí nějak jinak. Mě většinou po pivu ztuhnou nohy… Takže pivo dávám spíše při kratších vyjížďkách, nebo na závěr a nebo když vím, že bude po jídle a pivku třeba 1/2 hoďky pauza.

                  0 0
            • ROMAN_BIKE  

              Ještě k tomu počasí – kdysi se 3× po sobě Drtič jel potom, co týden v kuse pršelo a ještě ráno/dopoledne bylo dost zatačeno, až odpoledne vylezlo slunko. I po těch týdenních deštích bylo 95% trati v terénu bez bahna! Prostě v Beskydech je většinou kamenitý povrh a nebo tvrdá hlína, po které voda steče a nevzniká z toho bahno (např. na hřebenovce Bumbalka-Soláň). Je to výhoda kopcu. Naopak pokud se někde jel za deště a nebo po dešti maraton v nížině… tak nedivím, že ujeli např. 12km za hodinu a půl :) (prý na Znojemské rally)

              0 0
          • frof  

            Rok 2003. To byla parada!

            0 0
            • ROMAN_BIKE  

              jo souhlas. A možná ještě více r.2002 (když se jelo až přes sedlo Smrku – tam ten nádherný výhled na Lysou a dolů na Ostravici… mňam :-)

              0 0
              • Paja  

                No nam teda 2002 na Smrku prselo, takze vyhledy nic moc:o) a jeste nas pan Kontrola poslal jinudy:-/…ale jinak v pohode:)

                0 0
                • ROMAN_BIKE  

                  no ale to bylo na střídačku ne? (déš?, slunce, déš?, slunce…) Jinak p.Franta na Smrku, to bylo největší „fopá“ ze všech Drtičů… :-/ :-)

                  0 0
      • Palec_82  

        jj, skvělé fotky, jedeme s partou na týden do beskyd a moc se těšíme, možná se i zúčastníme.

        0 0
        • ROMAN_BIKE  

          Za týden se toho dá stihnout hodně, nezapomeňte hlavně na Lysou! ;-) např. tady je jeden z výjezdů http://www.cykloart.cz/…ryd_lysa.htm možností je ale více, připojit se na tohle od Ostravice (přes Monter, kolem Zbuja na Ivančenu), od Šance (po šotolině) a nebo od Visalájí (druha půlka po asfaltu).

          0 0
          • Palec_82  

            Celé ty trasy na cykloart už mám nastudované, je ještě něco co by jsi mi doporučil(klidně na mail), budeme bydlet v Trojanovicích,dík

            0 0
            • ROMAN_BIKE  

              No a v jaký termín tam jedeš?

              0 0
              • Palec_82  

                30.7.-6.8. bohužel jsme se nedohodli takže asi s největší pravděpodobností Drtiče nepojedem.(ani jsme se neregistrovali a neví jestli to ještě jde) Ale ten týden si hodlám užít a jsem zvědav jaké Beskydy opravdu jsou všude čtu jen samou chválu.

                0 0
                • ROMAN_BIKE  

                  Jo, jde to ještě, dokonce mají šanci i příchozí, ale to je už na riziko, že na člověka nemusí vyjít mapa. Takže mám poslední cca 3 dny, abych nějaké doporučené trasy poslal, jo? :-) Napiš mi raději na mail, abych to nezapoměl mail zde: http://www.cykloart.cz/…ebmaster.htm

                  0 0
    • MartinXC  

      Díky za připomenutí, málem bych na startovné zapoměl.

      0 0
    • vlk  

      To tam všichni budete ubytováni už od pátku, Co v těch stanech, docela se bojím, že bych moh přijít o kolo, i když to moje nic moc.

      0 0
      • Luka  

        My tam budeme uz od stredy a v peknym malym penzionku za 100,–/noc :) Nekupto, kdyz je to tak levny, a pohodli neporovnatelny :)

        0 0
        • vlk  

          asi taky zkusím něco sehnat.Se ale obávám, že bude vše na tento termín obsazeno.

          0 0
          • Luka  

            No, loni jdme objednavali v unoru, letos jsem to nechala na kveten a malem jsme se nevesli. Vzali nas jen proto, ze jsme tam uz byli a ze si nas pamatuji, ti nasi maji narvano kvuli 10ticlene skupine slovenskych obcanu… hruza ;) tady se da neco najit, ale pani Ondruskova ma plno na cely prvni dva tydny v srpnu :(( http://www.valassko.cz/…bytovani.htm

            0 0
      • ROMAN_BIKE  

        Na hlídání kol od stanařů samozřejmě myslíme, měla by být k dispozici nějaká místnost pro kola, teď je otázka, kolik kol se tam vleze. Jinak ti co budou spát na lyžařské chatě (kapacita 27 lidí), tak ti budou mít zamknuté kola vevnitř.

        0 0
    • dhmiki  

      čus roman ja určitě nepojedu hehe

      0 0
    • morgoth1  

      ja teda jedu! Letos to bude potreti. Ukecal jsem jeste sedm kamosu – takze zastoupeni Prazaku snad bude dostatecne :-) Doufam ze se tam s nekym z Bikefora uvidime.

      0 0
      • kovar  

        bez obav, bude to takový malý Bike-forum sraz v Beskydech

        0 0
        • zirecek  

          zichr, bude nas tam veľa… .

          0 0
          • kovar  

            a poznáme se tak, že nějaký dobrovolník si vezme B-F tričko, nejlépe oranžové, a ostatní se kolem něho shluknem

            0 0
            • chupas  

              vybornej napad, srazime se uz v patek nebo az v sobotu rano?

              0 0
        • petryk  

          Ja jedu taky, chci ukázat bratránkovi z Prahy Beskydy, tak mi tohle příjde jako dobrý nápad – budem tam od pátku stanovat. Trika vemte!:)

          0 0
          • petryk  

            jo a kdyžtak jedu z pátek k večeru z Olomouce a mám jedno místo na kolo a dvě v autě, kdyby někdo chtěl…

            0 0
    • fireman01  

      Čus já přijedu :))Už jsem přihlášený i zaplacený. Drtič pojedu poprvé, brácha jel už ročník 99 a tehdy to byl nářez dost zima, tak jsem zvědav nemám rád masovky, doufám že tohle bude něco jiného tak zatím čus.

      0 0
    • fireman01  

      No jak tak koukám tak tam lidí z bikefora bude dost možná by to chtělo nějáké poznávací znamení kdo je kdo :) z těch nicku se to blbě zjiš?uje.

      0 0
    • fousac  

      tak uz sem taky konecne poslal penouze.. doufam, ze dorazi v cas a v poradku.. ;o)

      0 0
      • mastihuba  

        jojo složenka penize a utikám na poštu

        0 0
        • McBlacky  

          já to zařídím dneska po práci, nestíííhááám

          0 0
        • blue  

          slozenka? takovej prezitek… ;-)

          0 0
          • mastihuba  

            to víš u nás na lontě se eště používaj peníze. :)))

            0 0
          • ROMAN_BIKE  

            Ahoj, zaplatit je možno kromě složenky ješte i převodem a taky až při prezentaci (150,–Kč). Je třeba ale přijít dříve, raději dříve než v 7.hodin v sobotu ráno. A nebo o den dříve. Později mapa propadá ve prospěch příchozích.

            0 0
    • ROMAN_BIKE  

      Na stránce www.cykloart.cz/drtic je aktuální info o počtu přihlášených (+kolik zaplatilo) a odhad celkového počtu účastníků. Od minulých 462 bikerů by se to moc nemělo lišit…

      0 0
      • Luka  

        Tak to na me medaile zase nezbyde :)

        0 0
        • ROMAN_BIKE  

          Zatím je to neoficiální info, ale letos by mělo být více medailí. Dnes odpoledne pro ně jedu do Ostravy a až je budu mít v ruce, tak pošlu info, kolik jich je (vím to už teď, ale pro jistotu napíšu až pak). Otázka je, jestli i pak to bude stačit na to (vzhledem k počtu účastníků), aby jsi ji Lucko i ty dostala… a to je to, co nevím :-)

          0 0
          • Luka  

            Sakra, motivujes me abych misto objeti vseho a zase dojezdu katastrofickych rozmeru a casu, si zkratila trasu a radsi objela jen neco a byla v cili driv a dostala ten kousek kovaka… no nic, nebudu podvadet, chci si drtice uzit a nestoji mi to za zkracovani predvolene trasy, takze Drtici ahoy, provrtam si petikachli!

            0 0
            • vlk  

              Ale zase při zkracování bys mohla minout tajnou kontrolu a pak bys taky nic nedostala, ne.

              0 0
              • Luka  

                no kdyz mas stesti a jsi tam kdyz se rozdavaji medaile, tak ti kolikrat muze chybet nejedna kontrola a dostanes metal taky… ale to neni vytka…

                0 0
                • vlk  

                  Ty mi to kazíš.Já je chtěl všechny takto donutit jet tu trasu celou. A takhle, tam nakonec dorazím jako poslední-všichni budou zkracovat :o)

                  0 0
                  • petryk  

                    Já jedu určitě celou, ale vzhledem k tomu, že asi budem fotit a tak, nebude to žádný akční čas… Žádný zkracování neplánuju, když je udělaná trasa, tak ji přece projedu,ne?:)

                    0 0
                    • vlk  

                      Taky budu fotit a taky pojedu celou. Sem rád tedy, že nebudu takový sám. Budu poprvé v Beskydech, tak se už těším.

                      0 0
                      • petryk  

                        Já myslím, že o tohle to taky trochu je, ne? Maratonů projedu za sezónu dost a dost, tohle, beru jako takovou pohodovou akci a ne závod, takže pojedu turisticky a pro radost (až teda na cestu směrem dolů:))

                        0 0
            • ROMAN_BIKE  

              Takže nejen pro Luku, ale i pro ostatní: letos je připraveno 400 ks medailí. Ideální by bylo, kdyby počet účastníků byl takových do 450 (protože z těch 50 třeba 20 ani nedojede do cíle a zbytek projede jen malou část tratě), tak to by pak brali všichni, co by jeli celou, nebo skoro celou tra?.

              0 0
              • chupas  

                uz se moc tesim. snad na me taky neco zbude. kochanim az do cile. jinak docela fuska, sehnat ubytovani v tenhle cas. ale podarilo se.

                0 0
                • ROMAN_BIKE  

                  Kde se podarilo sehnat? Hotel Stadion?

                  0 0
                  • chupas  

                    presne tam. neni to nejlevnejsi, ale co bych pro pohodli neudelal. a hlavne ze se podarilo sehnat. uz se tesim az z pardubic prifrcim do koprivnice

                    0 0
                • goood  

                  Kde jsi ho sehnal ? A za kolik ? Maji tam jeste volno ?

                  0 0
                  • chupas  

                    www.cykloart.cz/…bytovani.htm stadion, pro jednoho misto meli. tak si tam zavolej jestli jeste maji. 310/jednopokoj/noc.

                    0 0
                    • Palo TT  

                      Si mi ho vyfukol :). Minuly rok som si jednopokoj objednal par dni pred Drticom. Maju na hoteli tusim len jeden. Dohodol som sa s nimi, ze tam bude spat aj kamos (spacak,karimatka) a cenu za neho nejak dohodneme. Nakoniec kamos tam bol zadara a este mu ponukli pohovku z chodby a vankus. Pekne od nich. Inak dovolia aj bike na izby. Tento rok planujem stan. Ale keby prsalo, tak sa k tebe nanominujem do jednopokoja, ked uz si mi ho ukradol :)

                      0 0
                      • chupas  

                        no jestli se tam vejdem i s kolama (ja bych bez milačka u hlavu neusnul) tak v tom nevidim problem, teda jestli se podelis o hotelne. :)) biku zdar

                        0 0
                • vlk  

                  To neřeším.Na ty dvě noci(pátek-sobota, sobota-neděle) to přežiju ve stanu na stadioně,a na další týden dáme jako stanoviště asi Horní Bečvu.Doufám, že se tam někde setkáme-bikefóráci.

                  0 0
    • chupas  

      jeee tak jedu taky. teda prvni maraton v zivote. nejaka doporuceni co jo a co ne? wormdrivy bych asi z kola mel sundat, a co tam dat misto toho? a jaky obleceni? prsi na drtici casto? a na kopcich je zima? nemate jeste nekdo misto v hotelu, bych se pridal?

      0 0
      • ROMAN_BIKE  

        Mrkni sem: http://www.cykloart.cz/…c/vybava.htm a hned pod tou fotkou je docela dost rad, pro někoho (kdo jezdí po Beskydech, nebo kdekoliv) to je naprostá samozřejmost, pro jiného to jsou novinky.

        0 0
        • chupas  

          nejhorsi je to asi s tou technickou vybavou. ja nemam ani pumpicku :(. a gumy stacej tuhle http://www.bikecentrum.cz/images/img.php?… ? nechci dojet prvni, proste si udelat dlouhej vylet a hlavne se nezabit a nikde moc nezmoknout. koupil jsem si cyklodres, vydrzi to neco proti desti nebo nic?

          0 0
          • ROMAN_BIKE  

            Pokud ty gumy nemáš sjeté, tak stačí. Dres vydrží, ale otázka je, kolik hodin vydržíš ty v mokrém dresu… i když když jedeš, tak se zahříváš. Ale nejlepší je stejně mít pláštěnku a nebo aspoň vestu. A nebo taky třeba vůbec nemusí pršet, že jo :-) Drtič má ale takovou trasu, že když se někdo rozhodne si to po půlce trasy namířit přímo do cíle, tak stejně ujede přes 100 km...... (jen bude mít menší převýšení). Po bodě zlomu (cca za Kladnatou, Mezivodí,..) už není jednoduchého návratu zpět :-)

            0 0
            • chupas  

              zadni je dost obrzdena (defacto slick). tak ja to radsi vymenim. ja doufam ze prset nebude. snad. no. ale nakou igelitku si vezmu. byva na vrcholcich zima? nebo staci kratkej rukav a pridat navleky a staci to na projeti?

              0 0
              • ROMAN_BIKE  

                Fakt si přečti pozorně celou tu stránku www.cykloart.cz/…c/vybava.htm je tam uvedeno, že jednou při Drtiči bylo na Pustevnách (ráno, v mlze a v mraku) pouhých +5°C. Většinou je ale teplota při Drtiči mezi 15 až 25°C nebo třeba 20 až 35°C.

                0 0
    • ROMAN_BIKE  

      K počasí – jak připoměl jeden kamarád na velo konfeře, tak pokud bude na Kladnaté a okolo bahno, tak vám hrozí to, co jemu při Drtiči v r.2000, viz foto: http://www.pocitac.cz/…drtic/04.jpg pěkné, co? :-)))

      0 0
      • chupas  

        aaaa, ja uz se zaregistroval a tohle me DOCELA HODNE vydesilo :'( radsi to uz nepostuj

        0 0
        • ROMAN_BIKE  

          Několikrát jsem už odpovídal na dotazy, jak je to při Drtiči s deštěm (i beztak zde) a psal jsem, že asi 90–95% v terénu je naprosto sjízdná, protože terén je v Beskydech kamenitý a nebo s tvrdou hlínou, která se ani po tádnu nezmění v bahno a voda po ní stíká. Na druhou stranu to co je na té bahnité fotce je asi těch 5% nejhoršího místa… Ale plus je to, že na jiných maratonech (prý letos např. Znovícup) to vypadalo jak na té fotce po většinu trati… takže někteří jsou na to zvyklí, asi jde o úhel pohledu ;-)

          0 0
    • morgoth1  

      Takze me se letosni Drtic uz netyka. Hodil jsem mrchu a vysledkem je ruka v gypsu. Dost me to stve, ze se letos do Beskyd nepodivam. Tak alespon preju at se letosni DRTIC vydari!! zdar

      0 0
      • mastihuba  

        dojeď zapařit :)) v úterý du na rentgen a když něco najdou tak si udělám jenom hezkej vejlet. :))

        0 0
    • vlk  

      Zdravím všechny z Olomouce. Nejedete někdo na Drtiče z Olomouce v pátek a nemáte 3 volná místa? Jsme přišli o odvoz.

      0 0
      • petryk  

        Mám jedno místo na kolo a dvě v autě na lidi:) už jsem to psal výš, ale to Ti asi nepomůže,co?

        0 0
        • vlk  

          Ani ne.Když neseženem i pro Ty ostatní, tak to asi všichni dáme vlakem.Ale jinak zatím dík.

          0 0
    • Luka  

      Tak jsme se projeli do Beskyd a uz jsme zase zpatky. Projevila se mi nejaka alergie, otekly mi ocicka a na kolo to rozhodne neni. Kazdopadne od stredecniho vecera az do ctvrtecniho dopoledne lilo jako z konve, takze to bahno bude luxuuuso a me strasne mrzi ze nemuzu jet. Ale bez cocek nevidim ani na 3metry pred sebe a to je pak kolo dost nebezpecny. Preju vsem, co nejlepsi zazitek! A pristi rok to vyjde! Musi.

      Kdyby nekdo nemel porad ubytovani, tak nase je volne, minimalne 2-luzkovy pokoj za cenu 100,–/noc /osoba ma pani Ondruskova v roznove – tel: 606926766,571­568066…

      0 0
      • TinkTink  

        Tak to je fakt skoda.

        Ale bahna se nebojim…nikdy jsem v beskydech nejaky vyraznejsi bahno nezazil a to ani po destich…

        No…uz jsem na sobotu obul Gazzalodi :)

        0 0
        • peetrys  

          Dělám v rádiu a každé ráno volám ostravským meteorologům. Je pátek ráno a aktuální předpověď na sobotu pro Beskydy. Teploty 13 – 17 stupňů a přes poledne trvalejší déš?(2–3 hodiny) :o( Takže pláštěnky s sebou…

          0 0
      • MartinXC  

        Děvče, ty máš ale smůlu. Drtič bude asi tvůj bludný kořen …

        0 0
      • Medunka  

        Nemeli jste aj zdravotni problemy na Malevil?

        0 0
    • McBlacky  

      tak nejedu :(

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.