Jaký sporttester s výškoměrem a cyklo-funkcemi?

15 nepřečtených
  • jaradal

    Zvažuji koupi nějakého multifunkčního testeru/hodinek/com­puteru. V současnosti mám Sigmu PC12 a jsem celkem spokojen, ale rád bych nějakou hračku, která by uměla jak funkce tepové, tak i měření vzdálenosti (cyklo computer) a výšky v jednom. Rozhodně to musí mít možnost propojení do PC pro zobrazení všech grafů a uložení dat. Mám 2 favority – HAC a Polar. Dost mě lákalo SUUNTO, ale to neumí ty cyklistické věci a je velmi velmi drahé. Do čeho bych měl jít? Jakké jsou reference?

    Díky za názory, případně i za tipy na další přístroje. J.

    0 0
    • grafik  

      hac 4, asi best cena/vykon

      0 0
    • Daf  

      Moc na vyber asi nemas podle tvych pozadavku. Bud HAC 4, nebo Polar S720 :) Polar je urcite lepsi, ale asi tak 2× drazsi…

      0 0
      • vozejk  

        asi tak nejak.mam HAC4 a jsem docela spokojenej.funkcema je skoro stejnej jako Polar ale polar je mnohem propracovanej­si.treba ze ma cyklo funkce i kdyz ho mas na ruce.uklada data po mnohem kratsich intervalech nez HAC-ten ma 20s a to je docela dost.a prej ma i lepsi praci z pocitacem.ale stoji dvakrat tolik…

        0 0
        • XCkar  

          Taky vlastnim HAC4+ a sem zatim naprosto spokojenej. Myslim ze 20 s ukladani je v poho, u polaru zase kdyz zvolis nizsi interval zapisu tak se ti snizi celkou doba co muzes nahrat tudiz musis castejc tahat vysledky do kompu a to je nejvesti zrout batreky, pak polar pokud vim nema moznost vymeny baterie u pasu…Jinak Polar je polar. Pokud penize neresis, kup Polar.

          0 0
          • mars  

            Ta vymena baterie v pase pri Polare nie je celkom pravda – najnovsie sa dodavaju pasy s WearLink-om, v ktorom sa bateria da vymenit.

            0 0
      • Honzis  

        Mám Hacka 4 chvíli, ale jsem spokojenej. Plno fcí ani nevyužiješ a ovládání se dá naučit během pár desítek minut. I vyhodnocování v kompu chválím. Znám lidi, co maj problémy s Polary 710, 520, tak doufám, že můj Hac bude v poho.

        0 0
    • BB  

      s HAC4 nejlepsi osobni zkusenost. Jedine negativum je pomerne slozity zpusob vymeny baterie. Ma presne funkce, ktere na kolo porebujes. Jednoduche, logicke ovladani. S Polarem mam pouze zprostredkovanou zkusenost, kdy kamarad loni tyden trpel s debilne nasanym manualem a ani za tydenni zajezd nepochopil, jak Polar ovladat. Ten Polar mi pripadal takovy nejaky vsesportovy, strasne mnozstvi funkci, ktere mohou byt fajn pro bezce, nebo plavce, na rozdil od HAC4, ta je ryze cyklisticka.

      0 0
      • DyEm  

        pokud rád navštěvuješ servis a máš omezenej rozpočet tak HAC4, pokud chceš jezdit, tak Polar S7×x. což je cyklistickej model (ale drahej). Ovládání je otázka zvyku :) a dvakrát zmáčknout „červenej“ knoflík zvládne..... PS. moje S710 byla v servisu 2× 1. odešlo čidlo tlaku, výměna PCB do dne/dvou, 2. výměna baterie cca den, spokojenost, dobrej SW

        0 0
      • jaradal  

        Díky za zkušenost. Ještě by mě zajímalo jak je to s vodotěsností u HAC 4??? Na WWW jsem žádnou informaci kolem vodotěsnosti nenašel :-(

        J.

        0 0
        • XCkar  

          Vodotesnej by mel bejt, ale … Znamymu po peknej slejvanici prestal fachat, musel ho rozebrat a vysusit. A kamos (prodejce) mi doporucil s nim nechodit plavat, prej sou pak desny problemy kdyz se to nahodou posere s reklamaci, tak nevim. Jinak na kole uz mi parkrat zmok a zatim pohodo, musim zaklepat, klep klep…:-)

          0 0
    • Darkson  

      na téma HAC 4 se vyplatí podívat do historie- taky o něm přemýšlím

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.