• Darkson

    Pochlubte se otužilci, kteří jste dnes vyrazili na kolo. Já jsem se teda hecnul a vyjel, ale ještě to není zmrzlý, takže samý bahno a nechutně to klouže. Dal jsem 40 km víceméně v terénu a přijel pěkně zmrzlej a docela unavenej.

    0 0
    • blue  

      me vyhecovala ranni chumelenice, ale kdyz sem se obliknul a vylezl pred barak, tak bylo po ni… tak sem aspon odvezl vytisknutej plakat do oblibeneho bikeshopu a jel zase domu, do tech sra*ek se mi nechtelo… pousteni draku bylo mnohem lepsi :-)

      0 0
      • jakub  

        hehe u nas je uz cca 8 cisel a led dneska sem byl na biku jenom kolem baraku chvilicku ale byla to prdel…

        0 0
    • McBlacky  

      vzhledem k tomu že ještě v 5 ráno jsme chlastali, obětoval jsem den regeneraci :-) Jel někdo tu vyjíždku po trase TransBrd?

      0 0
      • pitelboy  

        ja uz dneska vetral ski-alpy

        0 0
      • Darkson  

        ještě že jsem nedorazil, ještě teď by mi bylo blbě a klepal bych se v křesle u televize:-)

        0 0
      • Beeda  

        Hele a co zitra?? Ja teda jedu. Kdybys jel tak posli sms (mohu mezi 10–14), pripadne to domuv s ostatnima, dnes uz na inetu nebudu.B.

        PS: je to divny me nic nebylo, jen jsem spal do 14hod. Ted dam asi fitko.

        0 0
        • McBlacky  

          já zítra budu makat, protože jsem dneska nic neudělal :-( kromě toho zatím dokud není sníh nebo to není umrzlý tak mě to neláká, bahno fuj

          0 0
          • Radek Broz  

            Ja nejak nic neudelal celej vikend;-) Kdyz jsem se v sobotu probral a pomalu najedl, uz byl skoro cas jet na FMX do Sazka areny a po prichodu jsem sel se spolubydlama z koleje chlastat nanovo.

            0 0
      • dave lister  

        jo, jel jsem. dobrý to bylo, vyjížďka tak dvě hodinky a pak hospoda. tam to bylo trochu delší… akorát mi v kuchyni teď stojí hromada bláta, v níž nejspíš bude někde kolo…

        0 0
      • SELMIRA  

        Yá byla. Chrti mě uvedli do stavu klinické smrti a pak mě bídně ujeli. A tož si řikám, že eště dám Stožec a pak to střihnu nejkratší cestou do hospody. Jenže mě dojeli nějací další cwoci a prej že mě mě nemohli vůbec sjet, tak tak zle na tom eště nemůžu beyt, tož a? neke a si dám s nima ještě kolečko. Tož jsme pak ještě asi 20 kilákůch kroužili v Brdských hvozdech nahoru a dolu a bejt tak hospa o kilák dál, tak mam hrobeček někde tam nahoře v lesíku. Fuckt. Celkem mně to dalo +/- 60 a dnes se zdá, že křásné to bylo. :o)))

        0 0
        • SELMIRA  

          Yo, yo, hospa…my pokračovali ještě v Řevnicích… :o) Hospa se mi líbila nejvíce, teplíčko, čayíky s griotkou – ňam, libové párečky -ňam, topinky s česnekem -ňam, boršč -ňam. A taky jsem obdrželi veleeležantní fusky Transprdy (co zbyly z maratónu) a ty sem zrovna potřebovala. Tož vďaka.

          0 0
    • RUMcajs  

      Mno, včera mi přišlo poštou oblečení od Moiry, tak jsem se na biking vysloveně těšil.

      Nasadil jsem pod čapáky kalhoty windstop s neprofukem a hurá do lesa.

      Sice jenom na hodinku a půl se psem a po tmě, ale bylo to fajn až na to bahno.

      Hold, budu muset zítra nazout něco jiného než wormdriva :-)

      0 0
      • RUMcajs  

        Dnes 1,5h v terénu. Kalhoty od Moiry jsou šikovná věc, ani ve větru nebyla zima. Wormdrivi jsem nechal nazutý, a dal jsem si školu smyku.

        Šlo to s nima dobře, hezky se zařezávali. Asi je tam nechám celou zimu :-)

        0 0
        • Air  

          jak ty kalhoty vozis? mas kratasy na to ty moira spodky a na to davas nejaky sustaky nebo capaky? taky o tom spekuluju

          0 0
          • RUMcajs  

            Naostro Moira Windstop a přes ně čapáky. Doporučuju ti nepodcenit velikost, protože tenhle materiál není moc elastickej a docela mě škrtí na stehnech. Lepší bude koupit přes net větší než menší :-)

            0 0
            • Air  

              no ja spis resim, jestli ta posledni velikost XXL by nebyla na me prilis velka a volna (187 cm a 97 kg). co mas ty? dik

              0 0
              • RUMcajs  

                L. Doporučuju ti to oblečení před koupí někde skusit.

                Jo, a že ti bude trošku volné? To by snad nevadilo, když ti ho k tělu přitisknou čapáky.

                0 0
                • Air  

                  no ja prave capaky nemam. chtel bych to kvuli toho nefuku a pres to hodit takovy sustakovy kalhoty – na kolo a taky na bezky. Podle tabulek by mi bylo spis XLko a to XXL co tam maj posledni uz by bylo velky.

                  0 0
                  • RUMcajs  

                    Tak se drž tabulek. Po tom skoro týdnu nošení se přeci jen trošičku natáhnuli, nebo jsem si na ně zvykl.

                    Nákup oblečení je hodně individuelní, s velikostí ti neporadím.

                    Nefuk opravdu neprofukuje, kolena zůstávají na omak výrazně teplejší než jen v čapákách. Co se rozkroku týče, nemůžu říct, že by nefuk hřál, ale za jízdy si teď uvědomuju zimu jen na stehnech kde nefuk není. Z toho se dá usoudit, že neprofukuje.

                    Napíšu na to recenzi, ale až za dýl, abych se neunáhlil.

                    0 0
    • biker seli  

      Asi trumfnu většinu. Před hodinou a pul sem se vrátil s Repou z lyse. Super ! Nemělo to chybu, možná trochu kosa ale jinak perfektní vyjížďka. Nahoře sněhu že se místy ani nedalo jet a šílena chumelenice. Ale jinak krása

      0 0
      • MartinXC  

        Tak to ti závidím – když jsme se ráno balili na cestu do Ostravy, tak jsem si bika rozmluvil, že bude hnusně a nepůjde to. Teď koukám – za oknem –3 a tak 7–10cm sněhu (Ova-Poruba). Moje škoda :-(

        0 0
      • goofy  

        hmm.. tak to zavidim… ja sem cely den jezdil autem a delal ridice, ale zitra urcite na kolo vyrazim a pujdu si pekne zaradit… :o)

        0 0
    • Meesha  

      No, kdyz sem rano videl slunicko, taxem se tesil, ze pojedu na ty Transbrdy… nez sem se nasnidal, tak byly vsude sra*ky a brutalne snezilo. Sem mekej!

      0 0
    •  

      Tady u nas raky celej den snezilo, tak ze sem hnedka rano vedel co budu odpoledne delat, nejdriv sem jenom jezdil po meste a neco vyrizoval, a jelikoz to bylo o hudu tak sem prezul plaste, odpoledne sem taky nikam moc nejel, pac sem mel hodne prace a pak uz byla tma, tak sem jentak blbnnul, ale taky supr den, ale chtelo by aby mrzlo, takle to je naprd, clovek spadne a hned je celej mokrej

      0 0
      • stréc od piva  

        vu nás tu trochu ráno vopadal sníh..no a k večíru huž tu nic nebelo…až to? ráno, to je sněho jak na sebeři.....dyt je taky nula stepňů

        0 0
    • Santus  

      Tyden jsem na kole nebyl a tak jsem si to pekne uzival, celkem dobre mi to jelo a bylo to super, az do chvile kdy jsem potkal mladou pani ze 4 psama! stejne rasy a velikosti pitbula, kteri na mne dost ostre vyjeli. Jeji snaha je odvolat nebyla zadna, pak se ukazalo proc je na mne nechala dorazet. Bez jakekoliv me reakce nasr..ne hlasi neco ve smyslu co delam na kole v lese, ze mam jit jezdit na cestu.Byl jsem v soku.
      Takze pozor Brno-Lisen-Muchova bouda se pohybuje nebezpecna psychopatka.

      0 0
    • BH  

      49 kilaku v Chribech,pocasi uslo, chvilemi svitilo i slunce,ale i snezilo,ovsem snih stihl odtavat.Krasne vyhledy na podzimne- zimni krajinu a zasnezene vrcholky Vizovickych vrchu.Buchlov byl v mracich.V lese mokro a kluzko, nic moc na slick,ktere ted na zimaku s blatniky mam.Navrat za tmy a radneho ochlazeni.Volba obleceni byla optimalni:climatex kukla,moira Duo s neprofukem,Adidas dres s dlouhym rukavem,Bieme vrchni zateplena bunda s wind benbranou a kalohoty taktez,neoprenove navleky Uvex.GT neopren rukavice .

      0 0
      • speedy gonzales  

        no ve chribech jsem byl dnes a super.skoda ze nebyla o trosku mensi teplota-uz to bylo hodne rozmekle.kdybych nebyl liny a vyjel driv mohlo to byt optimalni.no omluvou mi budiz to ze jsem byl uz na kole uz ve tri rano :-)-u nas napadl prvni snih a jak jsem prisel nad ranem z hospody tak mi to nedalo a jeste vytahl bajka,dal jsem jen takovy maly okruh kolem moravy.ale nadhera,svetlo,klid,prv­ni snih,bomba…

        0 0
      • marapara  

        Tak to jsme na tom docela podobně. Chřiby – 35 km v sobotu a 48 km v neděli. To tam ale přibylo 10 cm sněhu. V neděli bylo ale krásně.

        0 0
    • BB  

      dnes, v nedeli 51 km, 900 vyskovych metru nahoru a dolu v udoli Vltavy v okoli Klecan. Snehovy poprasek na zmrzlem povrchu, idealni podminky. Kdyby bylo takhle kazdy tyden v zime, tak beru.

      0 0
    • rock  

      Dneska (v neděli) asi 2.5 h venku; většinou pěticentimetrový prašánek, místy nafoukané půlmetrové závěje :-) … na radu jednoho staršího threadu jsem koupil a dneska ráno obul na předek WTB Velociraptor a konstatuji, že se v popsaném terénu držel jak buldog …

      0 0
    • TinkTink  

      Kdybych mel aspon na jednom svym bajku brzdy, tak bych vyjel…no nemam ani na jednom…takze jsem uz treti den za sebou byl behat…taky sranda…az budou poskladany brzdy na meridu, tak to bude svanda… :)

      0 0
      • McBlacky  

        gramařská vychytávka pro rok 2005 je nevozit brzdy? :-)

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Jak to ctu, tak spis nevozit do lesa kolo vubec. To je pak vubec nejlehci. Ovsem je to na ukor jizdnich vlastnosti jako kazde jine snizeni vahy :)

          0 0
          • TinkTink  

            No neboj…az budu mit XTR/XT, tak se pochlubim :)…pres zimu beham tradicne…je to docela gut pocit :)

            Jinak 666 uvedu do provozniho stavu tendle tyden. :)

            0 0
    • mastihuba  

      Včera sem absolvoval první jízdu na sněhu. Dvakrát jsem se vyválel v závěji, ale jinak pohoda. cca 45km. (musím namontovat tachometr, abych si moc nevymýšlel)

      0 0
    • vlk  

      tak jsem byl na kole v pátek 19 a v něděli 21 supr akorát už musím koupit nějaké neoprén návleky.Zima mi sice nebyla ale dostala se mi dovniotř voda.Kruci, kdy už ty axony do obchodů konečněě dostanou.

      0 0
    • Belin  

      V sobotu jsem udělal 50km v lehčím terénu. Bylo to super, jediným problémem bylo překonávaní velkého množství stromů spadlých po páteční vichřici.

      0 0
    • kralovek  

      V patek jsem s mrzutosti zjistil ze me boli koleno, tak jsem se cely vikend hnusne flakal. takhle: mujweb.cz/www/ka­rel.kralovec.5/pho­tos/nice/00005680n­.JPG

      Ujistuju vas ze v zadnem pripade nejsem otuzilec … ta voda byla proste bajecna … teplejsi nez vzduch, cemuz kolemjdouci (mujweb.cz/www/ka­rel.kralovec.5/pho­tos/nice/00005682n­.JPG) neverili, nebot na me koukali jak na magora

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Ja tomu verim, ale od takoveho pocinani me odrazuje, ze si pri koupani sundavam zimni bundu a ten teplotni rozdil pak neni tak markantni :)

        0 0
        • kralovek  

          Covece ale on byl i ten vzduch teplej … bylo fakt nadherne … to ze ostatni chodej v kabatech, to je proste komplex jiznich kraju … v lete jsou zvykli v jednom kuse na 40 … pak je pro ne 15 pod bodem mrazu. Nejvic je to videt na cyklistech … ja jezdim porad v kratasech … nohy se hybou … zahrejou se sami. Na slunicku, zvlast ve stoupani je v pohode i na kratky rukav … ve stinu a ve sjezdu natahuju rukavy popr. vetrovku … ale tady jsou vsichni navleceny jak cibule … nechapu to. Meli prijet k nam do cech … :o)

          0 0
          • McBlacky  

            znám, když jsem byl na stáži v La Roche sur Yon což je kus od Nice tak když byla teplota pod nula, nechtěli chodit frantíci do práce. Přes zimu tam může být v pohodě i přes dvacet :*)

            0 0
    • Paris  

      V neděli to bylo dobrý. Jen byl trochu větší vítr, ale 112km za 4 hodiny po silnici je slušný švih.

      0 0
    • Standa  

      Včera i dnes jsem to v práci zabalil ve dvanáct a vyjel.Směr z Trutnova na Rýchorskou kamarádi lesáci těžej,takže jízda ve zmrzlé traktorové stopě je docela zábava.Dlouho jsem neměl tak pěkně naraženej bok.Cestou z Rýchorský jsem vjel asi do metrové závěje a krásně se vyválel.Dneska jsem sundal nášlapy a dal normální pedály.Jelo se líp. Chci se zeptat,co vozíte v zimě za brýle? Moje krásné uvexi na běžky už mi dosloužily a bez brýlí mě docela večer pálí oči.

      0 0
      • Air  

        v zime zatim bez bryli… mouchy nelitaj a slunce zatim tak nesvitilo. ale to s tema SPD vs. normalni pedaly – myslim ze je to dobry reseni. protoze kdyz si uvedomim kolikrat mi pod snehem uskocilo predni kolo a ja musel rychle sundat nohu… tak se na SPD muzu vykaslat. pokud by mi vadilo ze nemam fixovanou nohu tak na stare klasicke pedaly dam klipsny (volne jen pro drzeni nohy). takhle se taky jednoduse da vyresit vecny problem s mrznutim prstu na nohach a volbou navleku (a jejich trhanim). V zime toho vetsinou bajker tolik nenajezdi jako za teplejsiho pocasi (kdy je taky dele svetlo ze…) a myslim ze neni od veci to nechat i pri jizde po jarni obleve kdy misto lesy projizdite blativyma laznema

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.