• Air

    http://www.cyklobazar.cz/bazar_view.php?…<font%20color=red>Cy­klo:kola&kat2=8

    Mam takovy pocit, ze jisti lide vyuzili vstupu do EU k tomu aby sem ve velkem importovali kradeny kola z EU. Jinak si tyhle ceny nedokazu vysvetlit… A nejde samozrejme jen o cyklobazar… Maily vzdycky s nazvem kola… je to dost podezrely. Co si o tom myslite?

    0 0
    • vlk  

      a nebo si už majitelé uvědomili, že starou věc nad 60 procent z původní ceny neprodají.

      0 0
      • Air  

        ale ono jde treba i o 30 % PC za kolo jezdeny par set km. Vsechno komplet XTR, crossamaxy, full ram nebo vyssi modely HT… tohle nejsou bezny vyprodeje. A hlavne nazivo jsem jeste zadny takovy kolo v bazaru pri cykloobchodech nevidel. Vsechno jede pres net, maily typu jekyllo@…, morati@…, sintesi@…, scalpel@… atp. Kdyby to rozebrali a prodali po komponentech tak to prodaji tak 2× draz. Je to vsechno jety fakt par set km (hlasky typu nevyuzity, velmi malo jety, v podstate nejety…). Fakt mi to pripada dost divny, kdyz nekdo prodava v podstate noveho scalpela team replica za 30 tisic a druhej ho prodava za 100. Kdybych uz neco takovyho prodaval s takovou ztratou tak si aspon projdu kolik za to chtej jini. Ale tady to mas obrovsky rozdily..

        0 0
    • ravo  

      A co tvoje 3 kila, našel jsi je?!?!

      0 0
      • Air  

        ne :( ale snad ma z nich aspon nekdo radost…

        0 0
        • admin  

          v kufru sme je taky nenasli – skoda :))

          0 0
          • Air  

            jeeen jestli me nebulikujes ;) ne, vazne, diky ze jste se podivali. holt si budu muset davat vic bacha. fakt netusim kde mi to mohlo vypadnout. a hlavne diky za svezeni :)

            0 0
        • ravo  

          Nic si z toho nedělej, když si vzpomenu jakou hnusnou flaksu jsem do sebe natlačil v tý restauraci za dvě kila, tak jsme na tom skoro stejně…

          0 0
    • MaPa  

      Dokud budou lidi co si to koupí, bude tu i nabídka. Dokud bude naše zákonodárství takové že to umožňuje, budou tu i lidi co si to koupí. Dokud budou v parlamentu lidi co tam sou, bude naše zákonodárství takové jaké je......

      0 0
      • Air  

        to je pravda. ale druha stranka veci je ta, ze lidi casto nevi ze kupujou kradenou vec. jak to zjistis, ze to neni kradeny pokud to neni nove koupene v kamenaku? jak vis, ze starsi vidlice, kterou kupujes pres inzerat neni sundana z kradeneho? a co brzdy, kliky, kola a dalsi veci? typek ti rekne, ze to sundal z kola a dalsi doklad k tomu nema. a pak zalezi jen na tom, jestli mu veris nebo ne. ja treba kradeny veci nechci, ale nekdy to proste nepoznas.

        0 0
        • MaPa  

          Jasně, je to na tobě. Já vyžaduju účtenku, fakturu, záručák… (u rámu, vidlice, kotoučovek,…) Ale zase když to je brzdová páka nebo přesmykač, důvěřuju (a spoléhám na instinkt při vlastním předání), protože velcí zloději to prodají buď v sadě nebo komplet kolo. S mým jednotlivým malým požadavkem by neztráceli čas.

          0 0
          • Air  

            to mas recht

            0 0
          • jose  

            Tohle je těžky, u něčeho je to jasný, že je to čorka, tak to si člověk nekoupí, ale u něčeho to nepoznáš. jiný příklad můj kamarád, koupil karbonovýho scotta g-zero, neporadil se, dal do toho mailand,ikdyž to bylo drahy, bez samolepek, nebyl bych si jistý původem, ale koupil to, teď se dostal do fin.problémů a prodává rám a nemůže se ho zbavit…

            0 0
            • MaPa  

              Možná i na tohle je návod: napsat tu situaci do inzerátu a pak místo záručáku dát na sebe plnohodnotný kontakt (občanka). Ale stejně má ten rám nejasný původ a já bych si ho nekoupil. Klidně kdykoli může přijít Policie a to kolo mi odebrat – bez náhrady. Jak bych to pak s tím tvým přítelem řešil? Muselo by to být ošetřeno při koupi (smlouva) apod., ale moc bych tomu nevěřil že ty svý peníze ještě uvidím.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.