Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.

Suunto Vertical - 599 €

Suunto Vertical gps hodinky
Hodinky Vertical využiješ nejen při jízdě na kole, běhu, turistice, plavání či lyžování. Nabízejí přes 90 různých sportovních režimů pro začátečníky i pokročilé sportovce. V horách ti výborně poslouží vestavěné mapy i předpověď počasí s bouřkovým alarmem. Spoléhat se můžeš také na barometrický výškoměr, dvoupásmové GPS/Glonass a kompas. Odolné, armádou testované hodinky Suunto Vertical najdeš ve třech barvách za MOC 15 299 Kč v našem MTBIKER shopu.

Osprey Raptor V2 - 131 €

Osprey Raptor V2
Jeho primárním revírem jsou hory, lesní cesty a traily. Jeho posláním je zajistit vše potřebné pro bikera, který se nebojí ani celodenního ježdění v trail centru nebo zdolávání hřebenovek od východu do západu slunce. Pitný režim zajistí 2,5l rezervoár s magnetickým uchycením hadice, který je součástí balení. Při tlačení kola do strmého kopce uchytíš přilbu pomocí systému LidLock. Odvětrání zajistí systém Airscape. MOC je 4 349 Kč. Najdeš ho v MTBIKER shopu.

Karpos POLARTEC - 61,99 €

Karpos POLARTEC
Ideální rukavice do mírné zimy, na jaro a podzim. Ideální proto, že je jedno, jestli holduješ běžeckému lyžování, běhu, turistice, nebo kolu. Budou ti sloužit i tehdy, vydáš-li se na procházku městem. Je to díky hřejivé tkanině Polartec s dobrou prodyšností, která je velmi příjemná na dotek. Na dlani a prstech najdeš protiskluzovou úpravu. Palec a ukazováček jsou navíc upraveny tak, abys mohl ovládat dotykový displej chytrého telefonu. Doporučená cena je 1 659 Kč. Najdeš je na MTBIKER shopu.

Alpina KACEY - 42,99 €

Alpina KACEY
Kacey, to jsou sportovní brýle a módní klasika v jednom. Můžeš s nimi klidně vyrazit na turistiku do hor či sednout do města na kávu během poznávání nové země. Barvy zrcadlových čoček jsou sladěny s vnitřkem rámu a spolu s jeho moderním tvarem tvoří sportovně elegantní vzhled. Doplněny jsou nerozbitnými čočkami s kvalitním keramickým povrchem, které poskytují 100% UV ochranu. Jejich doporučená cena je 1 269 Kč. Najdeš je v našem MTBIKER shopu.

FORCE VISION - 25,99 €

FORCE VISION
Je tady čas, kdy mnozí po zimě vytahujeme kola a začínáme nabírat první kilometry nebo po zimní pauze opět dojíždět do práce. Neprofoukavá vesta ve výbavě může být tím správným oblečením, které udrží studený vítr, typický pro toto období, aby se nedostal ke tvému tělu. Trénujícím cyklistům poslouží zejména ve sjezdu z kopce, dojíždějícím zase brzy ráno. Je lehce sbalitelná, takže jí stačí místo v kapse dresu. Kromě výrazné žluté ji najdete v MTBIKER shopu také v černé barvě. MOC je 939 Kč.

VAUDE Cyclist - 202 €

VAUDE Cyclist
Parka je mezistupeň mezi bundami a kabáty. Své uplatnění najde u cyklistů, kteří jízdní kola používají jako dopravní prostředek. Její delší střih ocení zejména z důvodu, že chrání i oblast pánve. Je velmi lehká, zateplená izolací Primaloft a opatřená membránou Ceplex Activ. VAUDE je výrobce, kterému záleží na ekologii. Používá recyklované materiály, které naleznete také v některých částech této cyklistické parky. V našem e-shopu ji najdete za MOC 6 499 Kč v hnědé i černé barvě.

Craft CORE Wool Merino - 78,99 €

Craft CORE Wool Merino
Set oblečení z merino vlny je výbornou alternativou pro ty, kdo upřednostňují přírodní materiály před těmi syntetickými. Pokud bys náhodou promokl, potěší tě, že tento materiál nepřestává izolovat ani tehdy, když je mokrý. S jeho pohodlným střihem se rychle spřátelíš, ploché švy tě nebudou tlačit či škrábat pod batohem ani při celodenním chození po horách. Kvalitu tohoto setu vyzkoušel i náš kolega cepooo v redakčním testu. MOC je 3 299 Kč. Najdeš ho v MTBIKER shopu.

Sportful Giara - 58,99 €

Sportful Giara
Univerzální mikina? Přesně tak. Giara je mikina od Sportfulu, kterou si můžeš obléknout na jarní procházku, můžeš ji použít jako izolační vrstvu pod nepromokavou nebo větru odolnou bundu. Dobře bude vypadat, vezmeš-li ji na výjezd městem, ale využiješ ji i při jízdě na horském a gravelovém kole. Oceníš tři zadní kapsy, prodloužený límec a v případě rychlé změny počasí i kapuci, která se vejde pod přilbu. Doporučená maloobchodní cena mikiny je 3 299 Kč. V pěti barvách ji najdeš v MTBIKER shopu.

CTM Bruiser 20 - 11,99 €

CTM Bruiser 20
Bruiser jsou určeny zejména pro technické disciplíny cyklistiky. Jsou vyrobeny z polyamidu, což je vysoce odolný a přitom lehký materiál, disponující dobrým managementem vlhkosti. Také dodává výrobkům vysokou elasticitu, přitom zůstává měkký na dotek a příjemný na celodenní nošení. Špička a pata jsou zesíleny pro větší pohodlí a ochranu proti oděru. Zadní část zdobí logo CTM. Ponožky jsou vyrobeny na Slovensku, jejich doporučená cena je 300 Kč a najdete je v černé barvě na našem MTBIKER eshopu.

Více zajímavých produktů na všechny disciplíny najdeš na našem MTBIKER shopu.
Zdroj fotografií: archiv redakce
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě PR článek

Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě

Počasí si z nás dělá poslední týdny dobrý den a zažíváme bláznivé podmínky - sníh, déšť i bláto. Jakou výbavu zvolit do takového počasí?
Tuning kola - když všechno ostatní už máme PR článek

Tuning kola - když všechno ostatní už máme

Kolo není pouze dopravní prostředek. Je to vášeň, relax, svoboda či únik z reality a zaslouží si „hýčkání a péči“. Například v podobě prémiových komponent.
Jak účinně bojovat proti větru a chladu PR článek

Jak účinně bojovat proti větru a chladu

Na teplé počasí si musíme ještě nějaký ten pátek počkat, ale jezdit nám nikdo nezakazuje. S kvalitní výbavou se to dá vždy.
keyboard_arrow_up