Oblečení do horšího počasí - vítr a déšť tě nezastaví

Podzim, to není jen padající listí a romantika babího léta. Neodmyslitelně k němu patří i horší počasí a do toho je třeba se náležitě obléct.

Polaris AM Summit - 129 €

Polaris AM Summit
Díky bundě AM Summit je cyklista viditelný již z dálky, jelikož červená na silnici doslova „svítí“. Samozřejmě to ale není její největší deviza – sem se řadí zejména její nepromokavost a větruvzdornost. Je složena ze dvou a půl vrstvy, přičemž švy jsou lepené a zipy jsou voděodolné. Bundu lze nosit s kapucí i bez, lemy na rukávech i v pase jsou nastavitelné. V její přední části se nachází chytrá voděodolná kapsa, například na mobil. MOC bundy je 3 199 Kč a najdeš ji na našem MTBIKER shopu.

CRAFT CORE Wool Merino - 78,99 €

CRAFT CORE Wool Merino
Set termoprádla z dílny CRAFT se vyznačuje především svou hřejivostí. Je totiž zčásti vyrobeno z ovčí merino vlny, která má na starosti termoregulaci za sucha i za mokra a nezapáchá. Vlna je zkombinovaná s umělými materiály, čímž dostáváme set, který najde své uplatnění zejména při jízdě v zimních měsících. Široké manžety na koncích rukávů i spodního dílu drží termoprádlo na místě. MOC setu je 3 199 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu.

Sportful 2nd Skin - 50,99 €

Sportful 2nd Skin
Dlouhé termo triko z řady 2nd Skin najde své uplatnění zejména při náročných a intenzivních trénincích v nízkých teplotách. Je vyhotoveno z tkaniny Drayrn®, které vděčí za nízkou hmotnost, vysokou prodyšnost, hřejivost a rychlý odvod potu. Vzhledem k materiálu a různým oblastem větrání se výborně přizpůsobí postavě a působí doslova jako druhá kůže. Nespornou výhodou je odolnost látky a zároveň pohodlí, které tkanina nabízí. Jeho MOC je 1 729 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu.

FORCE X70 Windster - 54,99 €

Force X70 Windster
Zateplená sportovní bunda X70 Windster poslouží jako univerzální model do nečasu. V její přední části se nachází větruvzdorný materiál Windster a zbytek bundy tvoří tkanina Superroubaix. Výsledkem je vodní sloupec bundy 1000 mm a prodyšnost 1000 g/m2 za 24 hodin. V zadní části bundy se nachází pět kapes, z nichž jedna je na zip. Při zkracujících se dnech najdou své využití i reflexní prvky či jasná fluo barva. MOC bundy je 1 579 Kč a najdeš ji na našem MTBIKER shopu.

ROECKL Rimbach - 50,99 €

Roeckl Rimbach
Jelikož se dlaně při jízdě na kole hýbou snad nejméně, je jejich ochrana o to důležitější. Rukavice Rimbach ji zabezpečují zejména materiálem ROECK-PROOF® ECO Denali v kombinaci s ochrannou manžetou. Není třeba se bát ani delších jízd, jelikož se o pohodlí stará výplň BI-FUSION. V horších podmínkách dodává stabilní úchop materiál DURASENSE WR. Samozřejmostí jsou reflexní prvky či možnost ovládání telefonu. MOC rukavic je 2 049 Kč a najdeš je na našem MTBIKER shopu.

Castelli Entrata - 59,99 €

Castelli Entrata
Návleky na tretry Entrata plní spolehlivě funkci ochrany nohou před větrem a deštěm, když se ochladí. Tvoří je čtyřstranně elastický materiál, ošetřený DWR úpravou, která zaručuje voděodolnost. Ve vnitřní části jsou zase zatepleny fleecem. Středový panel je speciálně tvarován tak, aby se přizpůsobil ohybu kotníku při šlapání. V horní části jsou návleky zakončeny neoprenovou manžetou, která je drží na místě. Jejich MOC je 1 490 Kč a najdeš je na našem MTBIKER shopu.

FORCE Freeze - 10,79 €

Force Freeze
Zejména v případě, že jezdíš s dobře odvětranou přilbou, se ti čepice, jakou je FORCE Freeze, určitě sejde. Svým střihem totiž chrání nejen čelo a dutiny, ale také uši. Extra zateplení zajišťuje materiál Windster, přes který vítr neprofoukne. V přední části a po obvodu je doplněn materiálem Superroubaix. Podle obvodu hlavy je dostupná ve dvou velikostech, její MOC je 313 Kč a najdeš ji na našem MTBIKER shopu.

dirtlej Dirtsuit Core edition - 329 €

dirtlej Dirtsuit Core edition
Pokud tě baví jízda i ve skutečně blátivých podmínkách, overal Dirtsuit Core je jednoznačně chytrý kousek do výbavy. Díky robustní konstrukci a třívrstvé membráně se přes něj nedostane voda, nečistoty ani vítr. Osm otvorů zároveň poskytuje bohaté odvětrání. Pokud se oteplí, spodní část lze díky zipům odepnout, stejně tak i kapuci. Aby obstál i při případných pádech, je ušit z robustnějších materiálů se zesílenými švy. Jeho MOC je 8 099 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu.

Fizik Terra Artica X5 GTX – 184 €

Fizik Terra Artica X5 GTX
Zateplené cyklistické tretry Terra Artica X5 GTX tě podrží i v těch nejnáročnějších zimních podmínkách. Díky GORE-TEX membráně jsou odolné vůči vodě i větru, ale zároveň odvětrávají vlhkost pryč od nohy. Jejich upínání je přizpůsobeno jízdě v dlouhých rukavicích a má ho na starosti BOA kolečko a suchý zip v oblasti kotníku. Fleecové polstrování udrží nohu v teple i v těch nejchladnějších podmínkách. Jejich DMOC nebo MOC je 6 399 Kč a najdeš je na našem MTBIKER shopu.

Gorewear C3 WS – 139 €

Gorewear C3 WS
Kalhoty Gorewear C3 WS jsou ideální do chladných, deštivých a větrných dnů. Membrána Windstopper® zajišťuje voděodolnost a neprofoukavost, spolu s prodyšností. Anatomický střih předtvarovaných kolen spolu s nastavitelnými šlemi zaručují maximální dávku komfortu během výjezdu. Za účelem vyšší bezpečnosti v sychravém počasí jsou nápisy reflexní. DMOC nebo MOC těchto zateplených kalhot je 3 849 Kč a najdeš je na našem MTBIKER shopu.

Další oblečení do větru a deště si můžeš prohlédnout na našem MTBIKER shopu.
Zdroj fotografií: archiv redakce
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě PR článek

Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě

Počasí si z nás dělá poslední týdny dobrý den a zažíváme bláznivé podmínky - sníh, déšť i bláto. Jakou výbavu zvolit do takového počasí?
Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě? PR článek

Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě?

Ježdění v zimě má své kouzlo. Důležitým faktorem je ochrana před chladem, srážkami, ale i vhodné odvětrávání a viditelnost. Opět přinášíme několik tipů.
keyboard_arrow_up