Univerzální hardtaily - do práce, na výlet i na zábavu

Lesní cestičky, cyklotrasy, ale i město nebo těžší terén. Hardtail je ideální řešení, pokud hledáte dostupnou všestrannost a jednoduchost, ať už budete jezdit kdekoli.

Orbea ALMA H30 - 1 199 €

Španělský výrobce se sportovním modelem dokazuje, že můžete jezdit pro zábavu, trénovat i absolvovat některý z maratónů s jedním kolem. Alma stojí na lehkém hliníkovém rámu, je vybavena 12 převodovým systémem Shimano Deore a vzduchovou vidlicí Suntour Raidon se zdvihem 100 mm. V naší nabídce Orbea ALMA najdete i v dalších barevných kombinacích a stupních výbavy. Maloobchodní cena kola je 28 399 Kč. Najdete ho v MTBIKER eshopu.

Orbea ALMA H30

Kellys Spider 90 - 899 €

Kolo vhodné pro rekreační jezdce nebo víkendové cyklisty, kteří rádi tráví čas v přírodě na lesních cestách a cyklotrasách. Vidlice Suntour XCR se postará o tlumení vibrací a nárazů. Bezstarostný chod 12 převodové přehazovačky Shimano Deore doplňují spolehlivé hydraulické brzdy stejné značky s označením MT200. Zbytek výbavy tvoří hlavně komponenty Kellys. MOC kola je 25 999 Kč a najdete ho v MTBIKER eshopu.

Kellys Spider 90

CTM Zephyr Pro - 1 299 €

S příznivou cenou a super výbavou přichází slovenský výrobce CTM. Progresivní geometrie rámu vám dobře poslouží v terénu na trailech i lesních cestách. Víc jistoty cestou z kopce kromě vidlice RockShox se 130 mm zdvihem dodá i teleskopická sedlovka. Ve výbavě najdete i 12 rychlostní pohon SRAM SX Eagle a taktéž výkonné hydraulické brzdy. Vzhled doplňují stylové pláště WTB. MOC tohoto kola je 32 999 Kč. Najdete ho v MTBIKER eshopu.

CTM Zephyr Pro

Giant Talon 29 2 GE - 749 €

Taiwanský gigant Giant má v nabídce i tento sportovní, ale pohodlný hliníkový hardtail s vnitřním vedením lanek. Je vybavený převodovým systémem 2x9, složeným ze Shimano sad Alivio a Deore. Doplňují je hydraulické kotoučové brzdy MT200. Odpružení a pohodlí dodá pružinová vidlice SR Suntour X1. Kolo je určené začínajícím cyklistům, kteří rádi během výjezdu kombinují různé povrchy. Za MOC 25 199 Kč ho najdete v MTBIKER eshopu.

Giant Talon 29 2 GE

Ghost Kato Universal - 789 €

Kato je navržený tak, aby zvládl různé terény a jízdní styly. Se svými 29-palcovými koly a lehkým hliníkovým rámem nabízí toto kolo plynulou jízdu a vynikající ovládání, ať už chcete vyrazit na cesty, nebo podniknout lehké dobrodružství v terénu. Do kopců i po rovinách vám pomohou převody 3x8 od Shimana. O pohodlí se postará vidlice RockShox Judy se 100 mm zdvihem. MOC kola je 18 699 Kč. Najdete ho v MTBIKER eshopu.

Ghost Kato Universal

Marin Bobcat Trail 4 - 699 €

Jezdit na trailech je zábava a vhodným kolem na začátky v terénu může být Bobcat Trail 4 od výrobce Marin. Jde o hliníkový model se 120 mm zdvihem a progresivní geometrií, která vás podrží hlavně v situaci, kdy se sklon trailu nakloní směrem dolů. Moderní převodový systém 1x9 plně postačuje na jízdu v terénu. Výbavu doplňují hydraulické brzdy Tektro a stylové pláště WTB. MOC je 20 599 Kč. Najdete ho v MTBIKER eshopu.

Marin Bobcat Trail 4

Rock Machine Torrent 50-29 - 1 039 €

Torrent je další adept na zábavnou jízdu v terénu. Na to ho předurčuje geometrie, zdvih vidlice 120 mm od výrobce ST Suntour a univerzální převodový systém 2x10, se kterým vyšlapete i do strmějších kopců, stejně dobře to s ním rozjedete i po rovinatých úsecích. Rychlost budete korigovat pomocí hydraulických brzd Shimano, spolupracujících se 180 mm kotouči. Maloobchodní cena kola je 27 499 Kč. Najdete ho v MTBIKER eshopu.

Rock Machine Torrent 50-29

Lapierre Edge 3.9 - 529 €

Edge 3.9 je horské kolo určené pro rekreační a začínající jezdce. Je vybaveno hliníkovým rámem s vnitřím vedením lanek pro čistý vzhled a jednoduchou údržbu. Odpružená vidlice se zdvihem 100 mm pomáhá absorbovat nerovnosti a poskytuje plynulejší jízdu na nerovném terénu. Kolo je vybaveno 3x7 rychlostním pohonem Shimano a mechanickými kotoučovými brzdami Tektro. Stanovená MOC je 19 999 Kč a najdete ho na MTBIKER eshopu.

Lapierre Edge 3.9
Celou nabídku hardtailů najdete v našem MTBIKER eshopu.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Hardtaily do 30 tisíc - ideál pro začínajícího cyklistu PR článek

Hardtaily do 30 tisíc - ideál pro začínajícího cyklistu

Při začátcích s cyklistikou je výborným řešením kvalitní, ale stále dostupný model. Dnes se podíváme na několik hardtailů, které udělají radost i nenáročným cyklistům.
XC kola pro první závody - na tréninky i maratony PR článek

XC kola pro první závody - na tréninky i maratony

Máte už něco natrénováno a za sebou i první soutěžní zkušenosti? Narazili jste na limity svého kola? Vyberte si u nás své nové závodní „náčiní“...
Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
keyboard_arrow_up