Letní oblečení na XC i na silničku

Léto je v podstatě za rohem. Pokud přemýšlíte o nějakém novém kousku do “šatníku”, ať už na XC, nebo na silničku, možná najdete inspiraci.

Giro Jag

I drobnost jako rukavice přispívá k celkovému pohodlí. Zvlášť když sáhnete po značce, jako je Giro. Jag je víc než jen rukavice s dobrým poměrem výkon/cena. Výstelky z materiálu EVA dodají při jízdě pohodlí a spolu s tvarováním SuperFit se perfektně přizpůsobí vaší dlani. Detaily a kvalitní zpracování z 80 % recyklovaného materiálu spolu tvoří moderní, lehkou a prodyšnou rukavici, která vám bude dobrým společníkem po několik sezon. Cena 489 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Alé Corsa

Kalhoty Corsa s anatomickým střihem pro každou postavu. Použitím technologie mapování těla a konstrukce s více panely, které jsou vyrobeny z lycry Performer 220 g/m2 a látky Tecno Power efektivně podporují svalový výkon a zajistí i ochranu před sluncem. Lacly a zádová část jsou vyrobeny z mikropropustné elastické síťoviny a jsou ukončeny pohodlným silikonovým lemem. Černobílá kombinace bude ladit k ostatním kouskům v šatníku. Cena 1 949 Kč. Více informací na MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Silvini Stelvio

Silniční dres Stelvio je vyroben z kombinace pružných a vzdušných funkčních materiálů. Střih byl vyvinut společně s Romanem Kreuzigerem, aby splňoval náročné požadavky. Je šitý ve 3D tvaru, perfektně sedí v pozici na kole, přední část má výrazně kratší než zadní. Kostěný zip lehce rozepnete jednou rukou. Prodloužený zadní díl má gumový lem se silikonem, aby dobře držel na svém místě. Rukávy jsou prodloužené a řezané laserem. Cena je 2 149 Kč. Více v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Sportful Sagan fondo

Dres Sportful Sagan fondo je inspirován úspěšným cyklistou Peterem Saganem. Perfektně sedí na těle, výborně odvádí vlhkost a disponuje prostornými kapsami. Střih modelu není až tak těsný jako u závodního dresu, ale stále je dostatečně přiléhavý. Během šlapání na kole v horkém počasí oceníte DryPro materiál, který efektivně odvádí pot z povrchu těla. Při sjezdu z kopce bude vaše pokožka suchá a vyhnete se nachlazení. Cena je 1 699 Kč. Více v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

CTM Slid

Trailové brýle s rámem z lehkého a flexibilního materiálu TR90 a gumovým protiskluzovým páskem, nastavitelným nosníkem i stranicemi pro ideální polohu, polykarbonátové netříštivé čočky s REVO úpravou a náhradní dvoje vyměnitelné v balení, to vše v mikrovláknovém sáčku, který zároveň slouží i jako hadřík na leštění, a tvrdý obal vám nabízí model od CTM SLID. Možnost výměny čoček umí pokrýt i různorodé světelné podmínky. To vše za cenu 1 249 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Kellys Rival 2

Je Vám bližší silnice? Zkuste Kellys Rival 2. Vícepanelové cyklokalhoty se šlemi z odolného a prodyšného mikrovlákna a z kvalitního jemného perforovaného materiálu zajišťují optimální odvětrání a regulaci vlhkosti. Antibakteriální anatomicky tvarovaná vložka zajistí maximální pohodlí i během dlouhých výjezdů. Zakončené jsou jemnou silikonovou aplikací, v univerzální černé barvě a jsou doplněny o reflexní prvky. Cena je 1 549 Kč a k dispozici jsou samozřejmě ve více velikostech. Více na MTBIKER shopu nebo stránkách dodavatele.

Castelli Prologo 7

Letní cyklo dres Castelli Prologo 7 je perfektní univerzální dres pro rekreační ježdění, je pohodlný a dobře vypadá. Elastický střih, úplet s mikrokosočtvercovým vzorem na hlavním dílu dresu pro vynikající odvod vlhkosti a měkkost, elastické rukávy s plochým ukončením z materiálu VelocityRev2, kompletní ochrana před UV zářením, tři prodloužené zadní kapsy, reflexní prvky, to vše zde najdete. Nabízí se více barevných variant a ve velikostech M - 3XL. Cena je 2 149 Kč. Více v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Craft ADV Off Road

Pánské cyklokalhoty bez vložky Craft ADV Bike Offroad s větru- a částečně voděodolnou membránou Ventair X a zateplením jemným fleecem z vnitřní strany jsou určené pro jízdu v nevlídném počasí. Mají vodní sloupec 10 000 mm a prodyšnost 8 000 g/m2/24hod. Samozřejmostí jsou voděodolné lepené švy, regulace pasu stažením pomocí gumy a Velcro pásky. Nabízené jsou ve velikostech XS až XXL, v černém a modrém provedení, za cenu 2 649 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.


MTBIKER Ohleduplnost

Je čas roku, kdy se na cestě pohybuje opět více cyklistů a z toho můžou plynout různé nepříjemné situace. Přesto si v MTBIKERu myslíme, že aby se nám lépe spolužilo, ať už s řidiči na cestách nebo turisty v lesích, stačí jednoduchá ohleduplnost. Proto jsme přišli s kampaní Ohleduplnost, kde se snažíme tuto myšlenku šířit ve videích, článcích a také offline v komunitě. Podpořit ji můžete například i koupí tohoto trička a tím, že půjdete ostatním cyklistům příkladem. Cena je 389 Kč a výtěžek půjde na šíření kampaně. Více v MTBIKER shopu.


Pro kompletní informace o produktech navštivte, prosím, stránky jednotlivých výrobců/dovozců.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu PR článek

Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu

Pohyb na dvou kolech je skvělá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvím. Přinášíme výběr dámských kol z naší nabídky pro různé kategorie.
Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Tuning kola - když všechno ostatní už máme PR článek

Tuning kola - když všechno ostatní už máme

Kolo není pouze dopravní prostředek. Je to vášeň, relax, svoboda či únik z reality a zaslouží si „hýčkání a péči“. Například v podobě prémiových komponent.

Výběr z produktů

keyboard_arrow_up