Jen bezvadný stav jízdního kola zaručí bezpečnou vyjížďku. Proto si v tomto videu připomeneme, co zkontrolovat na silničním kole před sezonou nebo delším výjezdem.

Taková kontrola nezabere více než 10 minut a dokáže ušetřit spoustu starostí. Týká se důležitých součástí, jako jsou rám, pohon a řazení, brzdy, kola či ostatní komponenty, jako je sedlo a řízení. Ve videu najdete i užitečné tipy, jak velmi rychle a snadno odstranit některé z častých problémů.

report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
PetrMazura 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné videa

Video: Jak na výměnu brzdového kotouče

Video: Jak na výměnu brzdového kotouče

Výměna brzdového kotouče je jednoduchý servisní úkon, který zvládnete z pohodlí domova a s minimem nářadí. Ve videu naleznete základní dva systémy uchycení Center Lock a 6 šroubů.
Výbava bez které nevyjedu

Výbava bez které nevyjedu

Máme po zimě. S nadcházejícím čím dál hezčím počasím usedáme na kola a vyrážíme ven. Aby se z krásné vyjížďky nestalo utrpení a s nadávkami protrpěná příhoda, je potřeba se připravit a vyjet s patřičným vybavením.
Výměna komponentů na starší silničce: ano nebo ne?

Výměna komponentů na starší silničce: ano nebo ne?

S cyklistikou jsem vážně začal pár let zpět, a to pořízením horského kola. Stal se ze mě biker. A protože bydlím na Hané, kde nejsou téměř žádné kopce a silnice tu jsou jako na dlani, začínám pokukovat po silničním kole.
keyboard_arrow_up