Elite patří mezi špičkové výrobce cyklistických trenažérů a kromě trenažérů samotných nabízí i spoustu doplňků, které dokážou jízdu významně zpříjemnit. Ve videu najdete uživatelský pohled na dva bestsellery z řad trenažérů právě od této značky.

Tím prvním je trenažér Elite Novo Force s magnetickým odporovým systémem, který rozhodně neudělá čáru přes rozpočet, nabízí kvalitní pevný rám, spolehlivý systém a v neposlední řadě i možnost upravit si v případě potřeby tento trenažér na vyšší, smart, kategorii.

Druhým bestsellerem je pak smart trenažer Elite Suito, který se řadí mezi špičku na trhu a nabízí uživateli mnoho výhod, jako jsou např. výpočet výkonu či kadence, atraktivní vzhled, nízká hlučnost nebo v neposlední řadě i propojení s aplikacemi, které šlapání na trenažeru zatraktivní.



Ve videu zmíněné trenažéry Elite Novo Force a Elite Suito můžete zakoupit na MTBIKER shopu, kde si můžete vybrat z kompletní nabídky trenažérů Elite.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
PetrMazura 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné videa

Za hranici komfortu - hobby cyklista a 400 km, je to možné?

Za hranici komfortu - hobby cyklista a 400 km, je to možné?

... aneb příprava na Race Across Czechia 2024 - 1. díl
Zátěžový test – poznat své limity v grafu

Zátěžový test – poznat své limity v grafu

Jak má člověk správně trénovat? Jezdit podle pocitu? Únavy? Nálady? Možná ano, ale co to mít podložené i daty? Tak jsem to zkusila a jak to probíhalo a co mi to dalo uvidíte níže.
12 otázek pro výběr správného cyklotrenažéru

12 otázek pro výběr správného cyklotrenažéru

Který trenažér získal podle tvých odpovědí nejvíc bodů? Klasika s bržděním o plášť, moderní s vlastní kazetou, válce nebo Smart Bike?
keyboard_arrow_up