Možná sledujete cyklistické závody, možná se jich sami účastníte. Anebo jen přemýšlíte, jak dojet dál nebo jak ušetřit energii?

Udělali jsme srovnání jízdy "za své" a za někým, nebo chcete-li "v háku", a taky jízdy v aero pozici. Při jízdě za své a v háku použil redaktor Petr klasickou, lehkou a vzdušnou helmu R2 Epic a vždy držel kolo za brzdové páky, při jízdě v aero pozici pak použil časovkářskou/triatlonovou helmu R2 Tria a ruce měl na hliníkové hrazdě Cytec.



Sami tak můžete vidět, kolik energie můžete ušetřit, a uspořenou energii pak zužitkovat například na cílové rovince, nebo prostě můžete pohodlně dojet dál než obvykle. Jedno i druhé se vám může hodit...
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
PetrMazura 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné videa

Představení: karbonové žiletky Giant TCR Advanced

Představení: karbonové žiletky Giant TCR Advanced

Najeli jste v sezoně tisíce silničních kilometrů a připadá vám, že vaše žiletka má už to nejlepší za sebou? Nebo byste rádi na silnici začali? Představíme si dva karbonové modely značky Giant z její legendární řady TCR, která existuje už od roku 1998 (současná generace je v pořadí již devátá), a porovnáme rozdíly mezi těmito dvěma sourozenci.
Jak neztrácet čas při podzimním mytí kola?

Jak neztrácet čas při podzimním mytí kola?

Jestli pro vás sezona nikdy nekončí a tlející listí a rozbahněné cesty pro vás nejsou překážkou, pojďte se podívat na pár rychlých tipů, jak neztratit sobotní dopoledne zdlouhavým čištěním kola.
Video: Čo nerobiť pred štartom pretekov - L'Etape Slovakia

Video: Čo nerobiť pred štartom pretekov - L'Etape Slovakia

Čo jesť, piť a ako trénovať tesne pred pretekmi? Ako pripraviť bicykel a čo si zobrať so sebou?
keyboard_arrow_up