Před víkendovým závodem světového poháru v XC jsme se na trati v Novém Městě na Moravě potkali s naší reprezentantkou Karlou Štěpánovou (Maloja Pushbikers). Projela s námi nejatraktivnější místa trati a ukázala, na co je třeba v jednotlivých pasážích dávat pozor.

Vysočina aréna v Novém Městě na Moravě je již tradičním místem, kde se setkávají ti nejlepší XC jezdci, aby navzájem poměřili své síly. Obtížná trať prověří nejen aktuální formu závodníků, ale i jejich technické dovednosti. Těmi nejobtížnějšími technickými pasážemi vás Karla provede ve videu.

report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
redakcia 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné videa

Video: MTB trendy očami profesionálneho jazdca

Video: MTB trendy očami profesionálneho jazdca

Celoodpružený bicykel alebo hardtail, moderné geometrie, široké plášte, používanie insertov či bezdrôtové radenie. Ako tieto „trendy“ vníma a využíva profesionálny jazdec?
XC kola pro první závody - na tréninky i maratony PR článek

XC kola pro první závody - na tréninky i maratony

Máte už něco natrénováno a za sebou i první soutěžní zkušenosti? Narazili jste na limity svého kola? Vyberte si u nás své nové závodní „náčiní“...
Světový pohár v Andoře – co mě zaujalo?

Světový pohár v Andoře – co mě zaujalo?

Alchymie s plášti, kola, novinky nebo zajímavé příběhy v rámci cross-country scény. Náročné podmínky ve vysokohorské Andoře jich přinesly dostatek...
keyboard_arrow_up