Nová kapitola Bike-fora

V pondělí ráno proběhla aktualizace webu spolu s podmínkami používání. Nejviditelnější změnou je ale přidání sekce MAGAZÍN, kde budou každý týden nové články a videa s inspirací a radami.

Jedná se o převzaté články z MTBIKER.cz vytvořené českou redakcí, která nyní přešla přímo pod Bike-forum.cz. Články píší nadšení amatéři, ale i zkušení cyklisté a přispět můžete i vy. V budoucnu chceme rozšířit a zkvalitnit obsah a stát se vaší cyklistickou homepage jak pro zprávy, inspiraci, tak i zábavu. Pokud vás zajímá, kdo pro vás články připravuje, můžete se podívat na náš redakční tým. Pokud vás však nová úvodní stránka s články neoslovila, do fóra se dostanete i přímo přes odkaz na aktuální témata, která si uložíte do oblíbených odkazů ve svém internetovém prohlížeči.

Další změnou je jasná struktura týmu, který Bike-forum.cz spravuje, stará se o každodenní chod a přispívá články. Mrkněte se na stránku redakčního týmu.

Méně reklamy

Snad velmi potěšitelnou zprávou je informace, že jsme odstranili, až na jednu plochu, všechny reklamní bannery. Reklama bude mít v budoucnu vždy nějakou souvislost s cyklistikou.

Rychlejší řešení podnětů pro administrátora a rozvoj webu

S novými provozovateli webu se zrychlila a zlepšila administrace fóra při řešení provozních záležitostí. Rozvoj v tomto směru bude do budoucna komplexnější a fórum se tak bude lépe a efektivněji bránit spamu a útokům.

Rozjíždíme sociální média

Poslední dobou jsme začali být aktivní na facebookovém profilu Bike-forum.cz, kam vybíráme zajímavý obsah z fotek na Bike-forum.cz. Pokud jste na Instagramu, můžete nás sledovat i tam. Stejně tak můžete sledovat Facebook MTBIKER.cz, kde se v příspěvcích zaměřujeme hlavně na obsah ze sekce magazín.

Nejbližší plány

Chystá se kalendář akcí, který dlouhodobě citelně chyběl, a jeho propojení s diskusí. Budete se tak moci podělit nejen o informaci o novém závodě, ale i doplnit hodnocení a zážitky z něj. Termín spuštění je naplánovaný na konec zimy tak, aby na začátek nové sezóny bylo vše připravené. Chystáme i organizované vyjížďky. Pozvánky budou formou vláken na Bike-foru, která založí někdo z našeho týmu. Také se připravují změny v sekci Bazar pro bezpečnější a příjemnější nakupování.

Věříme, že se vám novinky líbí, a budeme se snažit, abyste se na Bike-forum rádi vraceli už nejen za samotným diskusním fórem. Pošlete nám své podněty a tipy do komentářů, uvítáme je jako inspiraci pro další zlepšování.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
mtbiker-komunitaCZ 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

For Bikes 2024 - výkladní skříň cyklistiky s rozbitou výlohou

For Bikes 2024 - výkladní skříň cyklistiky s rozbitou výlohou

Praha - Letňany, výstaviště, konec března, kola a vše co k nim patří …
Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu PR článek

Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu

Pohyb na dvou kolech je skvělá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvím. Přinášíme výběr dámských kol z naší nabídky pro různé kategorie.
Nemoc a návrat do tréninku

Nemoc a návrat do tréninku

Prudké výkyvy jarních teplot, velké tréninkové zatížení a minimální možnost ovlivnit setkání se s patogeny představují i větší riziko onemocnění. Kdy po nemoci zpět do sportovního zatížení? Pravidla, která se vyplatí dodržovat, aby byl návrat k oblíbené sportovní disciplíně co nejhladší.
keyboard_arrow_up