Kolo sestavené výrobcem nemusí odpovídat představám a predispozici svého majitele. Konkurenční tlaky nutí výrobce ke kompromisům. Stačí si však trochu pohrát s detaily.


Máme pro vás několik tipů na levné, ale i finančně náročnější úpravy. Pomohou posunout nejen zážitek z jízdy, ale také podpořit váš výkon. Zajímavé tipy a rady vám předvede Lukáš Vaculík, naše nová posila s mnoha lety orientace v závodním světě cross-country.

Lukino je vášnivý cyklista, který si zamiloval horská kola a svět cross country. S postupem času a s přibývajícími kilometry se z něj stal obstojný závodník v maratonské disciplíně. Jezdí bok po boku tuzemských hvězd jako Jarda Kulhavý a občas se mu podaří stanout na bedně. Převážnou část kilometrů najíždí na silničním kole.

Největší porci času obětuje tréninku a údržbě kol. Své bohaté zkušenosti vám velmi rád předá v článcích a videích. Veškerou přípravu pojímá opravdu komplexně, takže jeho témata o tréninku, životním stylu, stravování, údržbě nebo regeneraci vás určitě nadchnou.

Podpořit nás můžete odběrem YouTube kanálu na tomto odkazu.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné videa

Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu PR článek

Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu

Pohyb na dvou kolech je skvělá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvím. Přinášíme výběr dámských kol z naší nabídky pro různé kategorie.
Pláště do těžkého terénu - spolehni se na grip PR článek

Pláště do těžkého terénu - spolehni se na grip

Jarní podmínky jsou spojeny zejména s promočeným terénem. Na druhé straně jsou zde disciplíny jako trail a enduro, kde je přilnavost na prvním místě. Máš správné pláště?
Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
keyboard_arrow_up