Kam se hrabou všechny grily světa

Přidat foto

Není prostě nad klasiku, ohýnek pod skalou v lůně lesa. Steaků na grilu jsem se za poslední roky tak přejedl, že již na ně ani nemám chuť.

(vloženo 1.9.20)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Smazaný účet
Smazaný účet

2.9.20 13:20

Mamko, ja mel Kleopater, ze jsem to tuhle ani nedokazal spocitat ale uz jsem vyklidnenej a obcas mne zaujme i nejaka bloncka a to vzdy k vlastnimu překvapení ;).

Reagovat
onuce
onuce

2.9.20 13:11

Pí Mom… Ale kdybych se nenaplnil psylliem, vyskočil bych po jedné klobásce a dvou rohlíčkách hlady z kůže. Běžně jsem jedl šest klobás a deset rohlíků.

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

2.9.20 12:59

TK75: ještě toho trochu… po těch makovicích! :-)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

2.9.20 12:58

Tr35: už sis našel tu Kleopatru? :-)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

2.9.20 12:57

Onuce: tak podle barvy bych řekla, že to stojí na tom psylliu, kdyby to byla víc ta dýňová semínka, tak je to zelenější. A děláte se svou výživou tedy hrůzostrašné experimenty… ta dýňová semínka mají spoustu zinku, tak to nepřehánějte, ať nejste nakonec pozink. Psyllium chce dodat spoustu tekutin, jinak se teda nic nevypudí :-D A té klobásy a drahého lowcarb chleba je dost škoda, když to všechno zapouzdříte do gelu… zkoušel jste už třeba dřevěné brikety? Vyšly by vás levněji :-)

Reagovat
TK75
TK75

2.9.20 12:42

Mě to psyllium pořád evokuje psilocybin.Ten tam ještě dát a požitek z lesa se ještě znásobí:-)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

2.9.20 12:34

Onuce, teoreticky az temer prakticky vidim ruku v nohave :).

Reagovat
onuce
onuce

2.9.20 12:18

Děkuji za Váš zájem ;) Můj recept. V kávomlýnku mleté dýňové semínko, chia, psyllium, vejce. Pak vmíchaný kypřící prášek na pečení, ocet, sůl, celá dýňová semínka, kmín, česnek granulovaný. Pečeno v malé grilovací troubičce. A ten gel z psyllia je důležitý pro kompenzaci uzeniny. Nejprve se jím předjím, klobása a supersladká hořčice padnou do měkkého, pak gelem zajím. Vše obalí a s ním vše se vypudí.

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

2.9.20 12:05

No tak jó, pane Onuce, povězte nám všechno o tom vašem pečivu, furt ne a ne se někdo zeptat… ;-) Z čeho to tedy pečete, když je to bezsacharidové? Bezlepkové, to by byla brnkačka, ale bez obilovin, luštěnin, brambor… a navíc to fakt vypadá chlebově :-)

A gel z psyllia? Že jste až takový sebemrskačský typ…

Reagovat
onuce
onuce

2.9.20 11:13

Klobása na pravém ohýnku je prostě droga. A navíc moje bezsacharidová pečivová prvotina se moc podařila. Jedna z chlebovek je česneková, na fotce to není moc vidět. A ještě mám s sebou zajídací, dojídací gel z psyllia.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

2.9.20 10:54

Ja hlasuju za erteple, papriku a cibuli na tom opekaci :).

Reagovat
AussigBiker
AussigBiker

2.9.20 10:46

Jo, zivot je fajn, kdyz si ho nekdo umi udelat hezkej :). Ja taky hlasuju za steaky, nedavno jsem si udelal tomavk a byl fajn. Ale prejezni steakama chapu, koneckoncu kdo z nas to ma :)

Reagovat
onuce
onuce

2.9.20 10:05

Dnes tedy pokračování. Navíc s vlastnoručně připravenými low carb (bez mouky a sacharidů) chlebovkami.

Reagovat
-b-n-x-
-b-n-x-

2.9.20 09:27

Paráda! Takhle to je super! :-)

Sedlo: že vám se určitá bolest líbí, že? :-)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

2.9.20 08:43

Tr35: tak to já tyhle ucmuděné věci můžu… Pro mě by byl zase za trest ten stejk :-)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

2.9.20 08:31

Tak v klobáse je klacek ořezaný, ta se pak neprotáčí…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

2.9.20 08:31

… ucmuděnou..

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

2.9.20 08:31

No, mně se pri pohledu na tu umudenou vec regulérně navalilo ;(

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

2.9.20 08:27

Pane Onuce, voní to až sem :-)

Jinak zase budu řešit kraviny, ale nikdy jsem neviděla takhle napichovat buřta na klacek… a ještě na takovej tlustej :-D Vy jste prostě „originál každým coulem“ (z jakého je to filmu? :-)) A ještě k tomu kombinace Playboy- Opinel… psychoanalytik by si chrochtal :-D

Reagovat
sodek
sodek

2.9.20 08:17

Nějak si nedokážu představit, jak při takovém sklonu sedla člověk může popojíždět vpřed.

Reagovat
McBlacky
McBlacky

2.9.20 07:09

Ono to neni moc zdravy, mit to sedlo takhle.

Reagovat
onuce
onuce

1.9.20 19:00

Sedlo jsem postupně nakláněl vzad podle potřeby. Neustále totiž sjíždím kupředu a musím poposedávat nazpět. Dříve to nevadilo, ale teď se přizvedávám přes bolavá kolena. Ještě kousek náklon vzad to asi snese. Navíc díky tomu mohu posouvat sedlo vpřed, skoro bych najednou nepotřeboval offset sedlovky.

Reagovat
slavekRM
slavekRM

1.9.20 18:56

Pamatuji si,že když sis tohle kolo koupil, tak jsem ti psal o špatnhém sklonu sedla… Teď ho máš nakloněné zcela naopak a zase špatně… Má to snad nějaký důvod?

Reagovat
hmm
hmm

1.9.20 18:33

Jenže u steaků člověk tuší co jí pokud nedělá vlastní klobásy. Takže flákota forever

Reagovat
onuce
onuce

1.9.20 16:49

Tentokráte si opravdu nejsem vědom. A anti… co? Děkuji

Reagovat
Pennywise
Pennywise

1.9.20 16:14

To Vy víte sám moc dobře :) No a raději si dejte to víno k dobrému jídlu, než anti......

Reagovat
onuce
onuce

1.9.20 16:11

V jakém smyslu volání o pomoc?

Reagovat
onuce
onuce

1.9.20 16:10

Dělal jsem steaky letos několikrát, ale nějak již bez potěšení. Také mi u toho schází víno. Však i ten chléb na fotce je speciální bezsacharidový.

Reagovat
Pennywise
Pennywise

1.9.20 16:08

Co to je? Volání o pomoc? Děkuji.

Reagovat
onuce
onuce

1.9.20 15:55

Ten je hezký. Můj je obyčejný za pár stovek z Decathlonu.

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

1.9.20 15:27

To je jasný, že nejlepší je to na ohni. Mistře máte pěkný batoh o něčem takovém taky přemýšlím. Zatím to vypadá na tento ačr 35litrů ještě uvidíme.

Reagovat
Edwin
Edwin

1.9.20 15:18

Upíct buřta umí každej jouda, ale ty stejky jsi měl vymazlený. Tak snad ti zase někdy přijdou k chuti.

Reagovat
Pepa Hrabačov
Pepa Hrabačov

1.9.20 15:05

Hezky pěkně Pane.

Reagovat
Ondra P.2
Ondra P.2

1.9.20 14:59

falška je boží… :)

Reagovat

Další galerie z kategorie

hawrda 4
Radek Broz 8
Renda69 10
Hlousa1 7
theedge 15
bara2 34