Není prostě nad klasiku, ohýnek pod skalou v lůně lesa. Steaků na grilu jsem se za poslední roky tak přejedl, že již na ně ani nemám chuť.
(vloženo 1.9.20)
Mamko, ja mel Kleopater, ze jsem to tuhle ani nedokazal spocitat ale uz jsem vyklidnenej a obcas mne zaujme i nejaka bloncka a to vzdy k vlastnimu překvapení ;).
Pí Mom… Ale kdybych se nenaplnil psylliem, vyskočil bych po jedné klobásce a dvou rohlíčkách hlady z kůže. Běžně jsem jedl šest klobás a deset rohlíků.
TK75: ještě toho trochu… po těch makovicích! :-)
Tr35: už sis našel tu Kleopatru? :-)
Onuce: tak podle barvy bych řekla, že to stojí na tom psylliu, kdyby to byla víc ta dýňová semínka, tak je to zelenější. A děláte se svou výživou tedy hrůzostrašné experimenty… ta dýňová semínka mají spoustu zinku, tak to nepřehánějte, ať nejste nakonec pozink. Psyllium chce dodat spoustu tekutin, jinak se teda nic nevypudí :-D A té klobásy a drahého lowcarb chleba je dost škoda, když to všechno zapouzdříte do gelu… zkoušel jste už třeba dřevěné brikety? Vyšly by vás levněji :-)
Mě to psyllium pořád evokuje psilocybin.Ten tam ještě dát a požitek z lesa se ještě znásobí:-)
Onuce, teoreticky az temer prakticky vidim ruku v nohave :).
Děkuji za Váš zájem ;) Můj recept. V kávomlýnku mleté dýňové semínko, chia, psyllium, vejce. Pak vmíchaný kypřící prášek na pečení, ocet, sůl, celá dýňová semínka, kmín, česnek granulovaný. Pečeno v malé grilovací troubičce. A ten gel z psyllia je důležitý pro kompenzaci uzeniny. Nejprve se jím předjím, klobása a supersladká hořčice padnou do měkkého, pak gelem zajím. Vše obalí a s ním vše se vypudí.
No tak jó, pane Onuce, povězte nám všechno o tom vašem pečivu, furt ne a ne se někdo zeptat… ;-) Z čeho to tedy pečete, když je to bezsacharidové? Bezlepkové, to by byla brnkačka, ale bez obilovin, luštěnin, brambor… a navíc to fakt vypadá chlebově :-)
A gel z psyllia? Že jste až takový sebemrskačský typ…
Klobása na pravém ohýnku je prostě droga. A navíc moje bezsacharidová pečivová prvotina se moc podařila. Jedna z chlebovek je česneková, na fotce to není moc vidět. A ještě mám s sebou zajídací, dojídací gel z psyllia.
Ja hlasuju za erteple, papriku a cibuli na tom opekaci :).
Jo, zivot je fajn, kdyz si ho nekdo umi udelat hezkej :). Ja taky hlasuju za steaky, nedavno jsem si udelal tomavk a byl fajn. Ale prejezni steakama chapu, koneckoncu kdo z nas to ma :)
Dnes tedy pokračování. Navíc s vlastnoručně připravenými low carb (bez mouky a sacharidů) chlebovkami.
Paráda! Takhle to je super! :-)
Sedlo: že vám se určitá bolest líbí, že? :-)
Tr35: tak to já tyhle ucmuděné věci můžu… Pro mě by byl zase za trest ten stejk :-)
Tak v klobáse je klacek ořezaný, ta se pak neprotáčí…
… ucmuděnou..
No, mně se pri pohledu na tu umudenou vec regulérně navalilo ;(
Pane Onuce, voní to až sem :-)
Jinak zase budu řešit kraviny, ale nikdy jsem neviděla takhle napichovat buřta na klacek… a ještě na takovej tlustej :-D Vy jste prostě „originál každým coulem“ (z jakého je to filmu? :-)) A ještě k tomu kombinace Playboy- Opinel… psychoanalytik by si chrochtal :-D
Nějak si nedokážu představit, jak při takovém sklonu sedla člověk může popojíždět vpřed.
Sedlo jsem postupně nakláněl vzad podle potřeby. Neustále totiž sjíždím kupředu a musím poposedávat nazpět. Dříve to nevadilo, ale teď se přizvedávám přes bolavá kolena. Ještě kousek náklon vzad to asi snese. Navíc díky tomu mohu posouvat sedlo vpřed, skoro bych najednou nepotřeboval offset sedlovky.
Pamatuji si,že když sis tohle kolo koupil, tak jsem ti psal o špatnhém sklonu sedla… Teď ho máš nakloněné zcela naopak a zase špatně… Má to snad nějaký důvod?
Jenže u steaků člověk tuší co jí pokud nedělá vlastní klobásy. Takže flákota forever
To Vy víte sám moc dobře :) No a raději si dejte to víno k dobrému jídlu, než anti......
Dělal jsem steaky letos několikrát, ale nějak již bez potěšení. Také mi u toho schází víno. Však i ten chléb na fotce je speciální bezsacharidový.
To je jasný, že nejlepší je to na ohni. Mistře máte pěkný batoh o něčem takovém taky přemýšlím. Zatím to vypadá na tento ačr 35litrů ještě uvidíme.
Upíct buřta umí každej jouda, ale ty stejky jsi měl vymazlený. Tak snad ti zase někdy přijdou k chuti.
Hezky pěkně Pane.