Dnešní Křemelná, sobotní brusinky

Přidat foto

Východ slunce nad nivou Křemelné

Businky jsou v tomto období nejlepší, říkám jim "ledové"

Dnes i letos naposledy za mojí milovanou Křemelnou. A ještě z minulé soboty výlet za brdskými plody

(vloženo 30.12.19)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
onuce
onuce

1.1.20 17:37

Není to dobré. Dnes jsem ušel pět kilometrů, přičemž polovinu v ohromných ostře bodavých bolestech a nadále to bolí i v klidu. A to jsem se snažil přenášet co nejvíce hmotnosti na trekové hole, šel jsem jako pavouk. A peněžní výdaje mám velké, nikdo mi neudělá zaměstnání na míru, přitom nadstandardně placené. Ale děkuji za útěchu.

Moc bych si chtěl vzít do zaměstnání francouzskou hůl, ale to nejde. Zítra tam jdu prvně po svátcích, nedám to. Mám strach.

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

31.12.19 21:50

Tak pokud máte maturitu, tak zkuste třeba kancelářskou práci, mají myslím peněz dost a pohyb minimální, prostě najít si zaměstnání s minimem pohybu dobře placenou. Dokud můžete jezdit na kole a nejste na invalidním vozíku, tak to je ještě dobrý.

Reagovat
onuce
onuce

31.12.19 14:38

Jsem moc hrdý, že malý již je BcA. A že studuje dále, malá také samá jednička. A brigádničí, dvanáctky šichty. Jen problém je, že mi po rozvodu nic nezbylo a nemohl jsem si již nikdy díky alimentům vytvořit zázemí, koupit byt. Žiju z ruky do úst a až přijde výpadek příjmů, budu bezdomovec. Kdybych zdědil třeba byt, tak by to bylo také zázemí. Maminka mě ale naopak před svojí sebevraždou vydědila ve prospěch bratra. Nemám tedy nic než sebe a jelikož teď chromnu… Dokážete někdo poradit, jak se vyhnout v takové situaci dříve či později bezdomovectví?

Reagovat
juraj.9
juraj.9

31.12.19 13:51

Sleduji tvé vyjížďky a je to paráda ale to co píšeš o vlastních dětech, alimentech atd…to je děs!!! Měl bys být hrdý na to že děti chtěl studovat, jsou tvoje tak snad je automaticky zabezpečiš jak finančně tak citově… A jestli na ně neplatiš 20000 měsíčně tak partner tvé ex na tom určitě neprofituje. Ale jinak všechno nej.do Nového roku hlavně zdravé kolena…

Reagovat
RomanH
RomanH

31.12.19 12:36

Pekne si to uzivas, palec hore ;-)

Jen si neodpustim poznamku k tomu „mrdniku“ v byte. Je predsi jedno, jestli to povazujes za byt, nebo jen za misto, kde musis travit nejaky cas. Jako cune se snad nechovas ani na pracovisti. Tak nejak porad verim, ze nas tu houpes a jsou to fotky z nejake opustene roty v Brdech na misto Dobran ;-)

A k tem alimentum : ono to dite toho druheho rodice taky neco stoji – jidlo, osaceni, konicky. Nakonec, o zivot se Te neprosilo ;-)

Reagovat
theedge
theedge

30.12.19 20:54

pěknej výlet :-)

Reagovat
onuce
onuce

30.12.19 19:19

Ano, to je rozumné. Děti mohou být obrovskou radostí, ale snadno se mohou stát osobní tragedií. Bohužel systém nahrává ženám k novým vztahům, protože původní tatínek vždy musí platit, tedy s novým partnerem mají nezdaněný příjem navíc. A to by byly hloupé…

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

30.12.19 18:57

Onuce, když to tak čtu jsem rád, že nemám děti, protože to bych musel slevit ze svého životního stylu a ještě se s někým nervovat to tak. Děti jsou dneska luxus, který si nechci dovolit.

Reagovat
onuce
onuce

30.12.19 18:48

Moc všem děkuji. A jinak i na tohu fulíka z Decathlonu jsem dal lehčí převodníky. Nejvíce mě děsí, že se to stále zhoršuje. A úplně nejhorší, že v práci již v půli dne jen šoupám nohama, nemohu již ani kulhat, rozbolel jsem si neustálým přenášením váhy i druhou nohu. Již do mě hučí, že jsem tam zbytečný, abych šel marodit. Jenže proč marodit, když mě nikdo neléčí? Myslím, že mě budou muset propustit. Hodí se to s počínající krizí. Pak to bude rychlé, nezaplatím alimenty, hypotéku… exekutor… bezdomovectví. Jen tak mimochodem jsem se dozvěděl, že teď na té druhé vysoké škole bude malý studovat šest let! A malá je teprv na gymnasiu, tedy bezdomovectví nemohu uniknout

Reagovat
Nutribird
Nutribird

30.12.19 18:40

Tak ono to chce jezdit na kadenci a z lehka, žádná velká zátěž. Potom je kolo super rekonvalescence, ale netrdit žádné brutální kopce. Lehká zátěž a postupně navyšovat do mírné bolesti. Taky jsem měl koleno v háji, ale všechno chce svůj čas a rozum. Jinak fotečky paráda. Taky jsem byl včera a dnes se protáhnout.

Reagovat
Tom-T45
Tom-T45

30.12.19 18:40

Pane Onuce, díky za krásné fotoreporty a přeji ještě mnoho skvělých bikovaček nejen v roce 2020 :-)

Reagovat
jIrI___
jIrI___

30.12.19 18:40

Užívačka, chybí mi tam nějaký špekáček nebo steak :). Hodně zdraví do dalšího roku a teplo na Kanárech!

Reagovat
onuce
onuce

30.12.19 18:39

Děkuji. To objednání v nemocnici jsem ale nakonec zrušil, po tom nevraživém jednání, kdy i lékař na mne křičel… jaká by to asi byla péče… Zkusil jsem znovu tam, kde mě operovali, a světe div se, najednou záchvěv zájmu. Dokonce hned Magnetická rezonance. Ale dle lékaře již to nemá smysl znovu operovat, další prášky proti bolesti, již bych jich měl plnou igelitku, kdybych všechny vyzvedl. Zřejmě mi odstranili příliš velkou část menisku a tak teď mi drhne chrupavka přímo o kost.

Reagovat
Jirra
Jirra

30.12.19 18:31

Tak jestli jsem to dobře pochopil, tak jsi v lednu s kolenem objednaný do nemocnice. Nechci tu opakovat, co ti tu mnozí říkali, ale jestli ti s tím něco udělají, musíš to prostě šetřit. To že se to nekomu zahojí za 3 měsíce, neznamená, že tobě to nebude trvat, třeba 3/4 roku, každý je jiný. Že tě doktorka pošle do práce, neznamená, že můžeš jezdit desítky km na kole. Netvrdím, že si ti to nemohli poprvé nějak zvrtat, ale dost si zato můžeš sám. Nemusíš s tím souhlasit, ale to ti koleno neuzdraví. Uvidíš co ti v Plzni řeknou a když nepochodiš, zkus se objednat třeba v Praze, asi si počkáš, ale jestli s tím kolem opravdu něco je, věřím, že na to nějaký doktor přijde. Jen to chce čas a neuspěchat to.

Reagovat
onuce
onuce

30.12.19 18:28

Přesně tak, děkuji, také mi to ten pouštní kaktus připomíná.

Reagovat
onuce
onuce

30.12.19 18:27

Brusinky – prevence prosím proti čemu? No, napásl jsem se dosytosti.

Reagovat
makimaki
makimaki

30.12.19 18:22

Zeměpis a přírodopis alá p.Onuce: tak ty brusinky mě hodně překvapily, dobrá prevence.

Reagovat
TK75
TK75

30.12.19 18:13

Ten kaktus v Mexiku na poslední fotce je bezva:-)

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

30.12.19 17:56

I já bych ještě tento rok vyrazil na kole. Bohužel to nevyjde, silnice je namrzlá, to je o hubu. A terén taky nic moc. Člověk nemůže mít všechno.

Reagovat
onuce
onuce

30.12.19 17:56

Moc děkuji! Koleno právě vůbec nefunguje a je to horší a horší. Koupil jsem si na chození trekové hole, stejně se po pár kilometrech vracím v bolestech. Dnes něco přes třicet švih a také to chvílema bolelo, teď v tom pulsuje a otok. A lékařům je to zcela lhostejné! Jak budu dělat dlouhé teplé švihy? Myslím až bude teplo a dlouhé dny

Reagovat
Jirra
Jirra

30.12.19 17:50

Tak hlavně ať v novém roce fugují kolena jak mají, ostatní se určitě dostaví samo :-)

Reagovat
Doom ]I[

30.12.19 17:44

Ty romantiku…

Reagovat
onuce
onuce

30.12.19 17:42

Moc děkuji a též přeji vše nej do nového roku! A jinak se musím sebe zastat, nemám doma žádný bordel, ani nepořádek. Nemám domov, jen prohulenou kobku v ghettu. Kdybych měl domov, měl bych to tam moc hezké. I obrázky na zdi…

Reagovat
slavekRM
slavekRM

30.12.19 17:37

Stando, nezbývá mi nic jiného než zatleskat a poděkovat za tvé bike reportáže a fotky.

Jsi pro mně ta nejrozporuplnější a současně nejzábavnější osoba BF. Nikdy nepochopím, jak člověk jako ty, milovník přírody a kola může mít doma takový bordel, za který se musí stydět i bezdomovec.

V každém případě ti přeji do roku 2020 zdraví, hodně osobních i profesních úspěchů v tvém životě.

Reagovat

Další galerie z kategorie

DaD 11
Aduldinho 41
kandik psi zub 6
bara2 23
sorak 17
Pepa Hrabačov 19