Dnes jsem při cykloobědě zkusil svoje oblíbené klobásy ugrilovat nad šiškami a jsem nadšen! Jak mi nechutnají klobásy grilované na dřevěném uhlí, na rozdíl od opékaných nad plameny klasického ohně, tak grilované na šiškách jsou snad úplně nejlepší. Mohu jen doporučit.
(vloženo 11.5.19)
I ty traily by ses s tím naučil jezdit … prostě na tom nemůžeš jezdit stjně jak na té tvé 26 Meridě. Musíš to řídit víc tělem.
Děkuji. No vidíte a zrovna tu geometrii jsem vzal nakonec na milost. Traily se s tím jezdit samozřejmě nedají, však je také jezdím naprosto minimálně. A jinak dlouhá zadní stavba nevadí, alespoň tak nezatěžuji jen zadní kolo, prostě lepší rozložení váhy na obě nápravy. A i tu nezalomenou sedlovku kupodivu vídám dodnes občas i na nových fullech. I ten kolmější úhel sedlovky je pro mojí váhu pocitově lepší, jinak bych měl dojem, že ji musím ohnout dozadu, či zlomit. Prostě na rekreační XC teď celkem vynikající kolo. Sic asi těžší, ale proti chudákům s opravdu těžkými elektrokoly je to stále myslím dobré. A hlavně konečně také tiché na všech površích. Až tak, že jsem začal vnímat cvakání mikrospínače senzoru tachometru.
No tak co Onucemu zbývalo, když to nechtěl nikdo koupit. Hlavně, že to neprasklo někde, že ho to uveze. A že to zhledově je nepěkná geometrie rámu, to se nějak zkousne.
Mě se líbí jak jsi se s stím nechtěným Kellysem nakonec skamarádil :-)
No žasl jsem, jaký chuťový rozdíl je v prachobyčejné klobáse opečené na ohýnku proti grilované na šiškách. Přitom by se řeklo, žár jako žár.
To je jasný: stačí trochu větviček, šišek, kůry a případě bodliček- vše samozřejmě řádně suché; vždyť se toho po lesích válí a je to zadarmo. Samozřejmě nesmí foukat vítr nebo pršet.