• camillio

    Nazdar borci a borky, rád bych poukázal na apku „Pomáhej pohybem“, kterou když si zapnete před vyjížďkou (výběhem) a vypnete po skončení, tak v mezičase nageneruje finance, jež ČEZ přidělí dobročinným projektům. Přihřeju si trochu polívčičku, bo tam máme za Vodní záchrannou službu taky jeden projekt (přejmenovali nám to na „Nácvik první pomoci s novým vybavením“). Tak můžete případně přispět :-) Podaří-li se body nasbírat, můžeme pak v létě uspořádat nějakou akci k tématu (úrazy na kole, u vody apod.), tady v jižních Čechách (ČB, Táborsko). Samozřejmě zadarmo :-)

    0 0
    • sharkeeCZ  

      Jsem se používat, ale bohužel nefungovala jak má. Po zastavení se již nerozuměla, takže místo 100 km jsem měl pak jen 300 metrů. Takže smolicek.

      0 0
      • camillio  

        Prgátorskej skvost to není, o tom žádná. Já to dělám většinou tak, že jak se někde zastavím, tak to stopnu a pustím novou aktivitu po rozjetí/rozběhu. Holt je to něco za něco, no. Na trekování aktivit má člověk stejně jiný soft, pokud má :-)

        0 0
      • tromboonen  

        To je řeč jakého kmene… po zastavení se nerozuměla? Autocorrect?

        0 0
        • camillio  

          Chtěl říci nerozjela. Tohle ta apka občas udělá, že po čůrpauze přestane počítat. Jak říkám, skvost to není, ale dá se s tím žít. Na logování výkonů člověk stejně používá něco jiného (nebo nepoužívá, třeba já jsem tak neschopnej si to zapisovat, že ani záznam dvoufázových tréninků jsem nevedl).

          0 0
          • rockab  

            Potvrzuji, jako napad je to fajn. Kdyby aplikace fungovala jak ma, proc ne. Nemusi mit nejake extra funkce atd, je prece zdarma :-) Bohuzel po 2 jizde jsem ji vymazal…

            0 0
            • jannk  

              jo, napad fajn, ale telefon mam na kole hlavne pro pripad zavolani kdyz se dostanu do prusvihu, jinak setrim baterku. A tahle appka mi k baterce moc setrna neprisla, takze sla pryc (ale ok, mozna si ji nainstaluji pro cesty do prace)

              0 0
        • sharkeeCZ  

          ano, autokorekt na mobilu

          0 0
      • Martin  

        taky mi zlobila. přikládal jsem to špatnému ovladači pro GPS na CyanogenModu, ale jak vidím, tak nejsem sám.

        bohužel jsem ji pro nespolehlivost smazal.

        0 0
    • camillio  

      Jo no, je to škoda, že dobrá myšlenka dostává na pr… technicky. Já u toho taky každou chvíli kvetu, ale zatím se držím pravidla, že mě to nic nestojí. Když apka chcípne, tak holt chcípne a nikdo bod nedostane. Když nechcípne, tak fajn. Kdybych to měl k nějakému účelu, nebo to něco stálo, tak bych samozřejmě mluvil jinak.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.