• náčelník

    Včera se mi podařilo u těchto starých brýlí zlomit levou nožičku. Je mi líto je vyhodit, tak bych se chtěl optat, jestli by se mezi vámi nenašel někdo, u koho se válí zbytečné torzo těchto brýlí a kdo by byl ochotem mi levou nožičku věnovat. Na barvě až tak nezáleží.

    0 0
    • Tesi  

      hele, asi ti moc neporadím, ale dal jsem si letos v Jablonci udělat od Rudy projektu brejle exception s dioptriema a dali mě k tomu takovou nějakou kartičku o servisu po celým světě atd. jelikož jsem teď v práci tak to samozřejmě u sebe nemám ale když mě bnkneš někdy vpodvečer a připomeneš se, taxe ti na to mrknu. Vono to u nich vypadá, že se dá koupit vše ke každejm brejlím, jen nevím jak to dlouho trvá. tel pošli na mejla. Čau

      0 0
      • náčelník  

        Díky za ochotu, ale tudy cesta nepovede. Tyhle brýle se vyráběly v první polovině devadesátých let a stály asi 600 – 700 Kč. Takže shánět na ně nové díly nemá cenu, navíc si myslím, že na tak starý a levný produkt ani nebudou. Jen jsem myslel, že by někdo mohl mít doma nějaké rozbité, ty brýle byly svého času dost populární.

        0 0
    •  

      666er for ever!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.