• chupas

    dodelejte rss kanal aspon pro nove thready. kazdy by mohl mit svuj rss subkanal. ale nadpisy stacej. dik. no a jestli nee, tak si na to napisu wraper, co to taky vytahne a sestavi mi vlastni kanal, ale bude to prasecina, tak bych radsi at je to soucasti fora.

    0 0
    • jecnak  

      Spis to napis primo adminovi: http://www.bike-forum.cz/…/kontakt.php Pochybuju, ze to tady stiha cist.

      0 0
      • St1c  

        tj je aj na mna moc…:Dnechapem ani slovu:D

        0 0
        • dieegoo  

          v podstate je RSS o tom, ze ti tvuj webovy prohlizec cas od casu zkontroluje tebou definovane weby, jestli na nich neni nejaka novinka, novy clanek, v pripade bike fora nejaky thread do diskuze… a pokud neco takoveho najde, tak ti zobrazi odkaz a jmeno clanku/ threadu… je to rychle, prehledne… a nemusis se o nic starat

          0 0
          • kolombo  

            Nedovedu si nějak představit, že bych si nastavil RSS někam, kde je nový příspěvek co 2–3 minuty, to bychj nedělal nic jiného, než to monitoroval … Jinak to docela šikovně sleduje změny na webu, v diskusi a podobně, je to obdoba kanálů, které se kdysi neprosadily. A chce to doplněk do prohlížeče a nebo zvláštního klienta.

            0 0
    • chupas  

      tak uz to mam napsany. jeden kanal pro nove prispevky a druhy pro nove pridane. ted mam konecne prehled o BF.

      0 0
      • chupas  

        vysvetleni co je to RSS a k cemu je to dobre viz treba http://www.pooh.cz/a.asp?…
        nebo http://www.autoabeceda.cz/rss/ takze, kdo chce muze do svoji ctecky zaradit tyto dva kanaly: nove thready na bike-foru: www.chupas.wz.cz/…rum_nove.xml updatovane thready: http://www.chupas.wz.cz/…m_update.xml obnoveni provadim jednou za 2–3 hodiny. rucne, pac zatim to nemam v kronu.

        0 0
        • 7LK  

          Nahrál jsem si FeeReader, naisntaloval – z některých zdrojů mi to funguje, ale odtud ne. Hlásí to „Hierarchy reguest error“ – nastavil jsem i ve vlastnostech jméno a heslo, ale to asi není nutné…prostě jsem jen nejdřív zkusil co se dalo, ale nic – budu na tom jak Pádlista… brejle to spraví :-)

          0 0
          • chupas  

            aha, ja pouzivam mirandu rss plugu tak na to mrknu co tomu chybi a opravim to.

            0 0
            • chupas  

              tak tedka je to validni feed. jestli to ted nevezme ctecka tak doporucuju vyhodit ctecku :-O

              0 0
              • 7LK  

                Jsem se vážně snažil najít tu mirandu, ale já používám jen Miranda IM místo ICQ a pokud je to plug do FireFoxe nebo něčeho podobného tak mám trochu smůlu – používám MyIE/Maxthon, protože prostě musím mít kompatibilitu Explorerru :-(( a darmo nad tím polemizovat. Ale – první část už chodí v pohodě, jen ten www.chupas.wz.cz/…m_update.xml ještě hlásí chybu, ale když už je opravena jedna půlka tak nic nebrání opravě té druhé, že? ;-) A moc díky, že se zabýváš i takovým nekompatibilním hňupem – Pán Bůh Ti to na dětech opla? :-)

                0 0
                • chupas  

                  mirandou jsem myslel Miranda IM a pridal jsem tam plugin na RSS kanaly ( http://miranda-im.org/…/details.php?… ) zkousel jsem to v maxthon_ove rss ctecce a nacita se to korektne. (www.chupas.wz.cz/…m_update.xml i http://www.chupas.wz.cz/…rum_nove.xml kdyz to delam pro sebe tak pro by to nemohli pouzivat i ostatni. dyt je to jen par radku v PHP.

                  0 0
                  • 7LK  

                    Moc a moc děkuji!!! Objevil jsem díky Tobě RSS v Maxthon_ovi a funguje to parádně a zcela bez chybičky!!!

                    0 0
                  • blue  

                    ze zvedavosti sem si to zkusil nainstalovat, po instalaci to na poprve zafungovalo a zahlasilo novy thready i prispevky, od ty doby ale o novych prispevcich a threadech ani vidu ani slechu, prestoze tu jsou… tak nevim, co je kde spatne

                    0 0
                    • Pá-dlista1  

                      Vubec tomu nerozumim, ale vyse je psano: obnoveni provadim jednou za 2–3 hodiny. rucne, pac zatim to nemam v kronu.

                      0 0
                    • 7LK  

                      Já byl ze začátku taky poměrně nadšenej, ale i když jsem dělal cca po 15 minutách obnovu ručně tak nic nového se neobjevilo :-( Pak jsem pomalu přešel na původní režim… Občas se vývoj vydá i slepou uličkou. Je otázka kolik lidí to opravdu používá abychom Admina netrápili kde netřeba.

                      0 0
                    • chupas  

                      obnoveni probehne jednou za hodinu. uz jsem to dal do crona. rss je tu proto aby lidickove nemuseli vysedavat u prohlizece a mackat F5. jen jednou za cas si stahnou (treba i manualne) rss kanal a mrknou co je novyho. kdyz je to zaujme, tak to otevrou. efektivne se da vyuzivat cas. pro lidi co maji casu malo se to urcite hodi pouzivat ne jen tady, ale obecne na internetu.

                      0 0
                      • 7LK  

                        Nic proti – zatím jsem neměl moc příležitostí to zkoušet jinde a díky tomuhle RSS kanálu jsem pronikl dost daleko, dobrá zkušenost!!! Díky.

                        0 0
      • Pá-dlista1  

        Ja mam taky prehled o B-F. Vzdycky je tu neco novyho a v kterem threadu to poznam lehce podle barvy a ktery prispevek… no na to se snadno proklikam pres brejlicky. Jestli tohle neumi alespon nahlas precist prispevky a utvorit mi na ne muj nazor, tak mi to moc nepomaha :)

        0 0
    • Jarous1  

      Já nevim, jestli špatně vidím, ale v mém Firefoxu se mi sledování RSS těchto stránek nabízí… Podle mne je to tu už zprovozněno, ale nikde jsem nenašel ten správný odkaz, abych si to nacpal do FeedReaderu… Nevíte někdo něco bližšího…?

      0 0
    • chupas  

      generator uz bezi vic jak mesic. mel bych se pochvalit. tak funkci jsem to ani necekal. udaju a statistik uz sem do DB nachytal dost a tak muzu zacit s tim delat naky blbosti. treba http://chupas.wz.cz/…zebricek.png muzete najit zebricek nejcastejsich zakladatelu threadu :))

      0 0
    • Kol.ista  

      No ja sem na pocitace celkem lemr, tak se blbe zeptam. Jak to mam nacpat do Internet Exploreru? Jestli to teda de. Dik

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.