PRODÁM : Cannondale Jekyll 2019, vel L - supr stav

Tento inzerát je již smazán zadavatelem

Ahoj, prodám kolo cannondale jekyll rok výroby 2019 – kupováno v roce 2020 jako testbike v trailcentru Jedovnice, jako velmi zachovalé, skoro nejeté, se zárukou a vším. Já tomu kolu moc nedal, hlavně bikeparky a později už kolo sloužilo hlavně pro tahání vozíku pro děti :D. Zdvihy jsou 170/150 a je to dostačující, kolo je mega rychlé a hbité, hlavně co se týče výjezdů, tak přenos síly je po zamknutí perfektní.

O kolo bylo pravidelně staráno co se týče údržby. Loni na jaře proběhl velký servis asi za 8K, kdy se měnil řetěz, kazeta, desky, ložisko v čepu + ve vidlici jsem měnil olej a v létě jsem tam nahodil nové pláště maxxis a dle sjetí, tak asi můžete odhadovat jak moc se na kole jezdilo = > minimálně.

Pružení je na FOX – plně zamykatelné/osazení pak nejvyšší řada sram GX/eagle, brzdy na to, že to jsou guide, tak mají zánovní desky a kopou suprově.

Celkově kolo je v super stavu, jediné co tak jsem si všiml začínajícího vaklu ve vymezovacích vložkách oka tlumiče (můžu nechat ještě opravit) je to otázka pár korun, jinak je kolo opravdu v super stavu. Barva rámu je místy trošku vybledlá, ale jak vidíte na nápisu rámu, sám výrobce uvádí, že barva může malinko vyblednout, jinak rám má ochranné folie, tak když se sundají, rám bude jak nový.

Cena 46 000,–Kč bez pedálů, při rychlém jednání ještě něco slevím. Pouze osobní odběr ve Frýdku-Místku

inzerát vložen 29.1.23

46000 Kč

Kategorie Horská / Celoodpružená
Stav použité
Cena 46000 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.