PRODÁM : Trek FUEL EX 9.7 - GEN 5 (2023) - nový

Tento inzerát je již smazán zadavatelem

Máme skladem na prodejně ElementStore.cz v Brně NOVÉ kolo Fuel EX 9.7.

Nákupem u nás získáš samozřejmě fakturu, záruční list, cashback na nákup doplňků na kolo a servis v ceně. (samozřejmostí je možnost odpočtu DPH)!

Fuel EX 9.7 je nejdostupnější celoodpružené karbonové kolo na traily. Trek ho postavil na lehkém rámu vyhlazujícím nerovnosti s robustní 140mm vidlicí FOX 36 a 130mm tlumičem FOX Float Performance, pohonem Shimano SLX/XT a účinnými 4pístkovými brzdami, abys hned od začátku měl parádní stroj, který si můžeš později vylepšit.

Specifikace kola najdeš na webu:

https://www.elementstore.cz/…lue-smoke-P/

Lehký a tuhý rám z karbonu OCLV pro horská kola s vnitřním úložným prostorem, 140mm vidlice FOX Rhythm 36, zadní odpružení FOX Float Performance s účinným tlumičem Trek RE:aktiv a zdvihem 130 mm, pohon 1×12 Shimano SLX/XT, kola Line Comp 30 TLR s 54zubým zadním nábojem Rapid Drive, teleskopická sedlovka Bontrager Line a účinné 4pístkové hydraulické kotoučové brzdy Shimano.

Rychlé kolo s lehkým karbonovým rámem, tuhou trailovou geometrií a odpružením vpředu i vzadu na pořádné řádění v terénu. Je dost bytelné na náročné sjezdy, což mu ale nebrání zlehka stoupat do kopců a hbitě zrychlovat.

Proč si kolo zamiluješ

  1. Nepleť si Fuel EX 9.7 s ostatními karbonovými modely za příznivou cenu. Má totiž jedinečný rám a dokonalé odpružení a navrch i spolehlivý pohon a kola.
  2. Do elegantního a praktického vnitřního úložného prostoru si můžeš dát sadu na opravu defektu i jiné vybavení.
  3. Větší a tužší 36 mm sloupky vidlice se nebudou prohýbat, když se do toho pořádně opřeš, takže kolo bude citlivěji a přesněji reagovat a lépe držet stopu.
  4. RE:aktiv je chytřejší a účinnější tlumení. Při šlapání je dostatečně tuhé, abys mohl ladně přehoupnout přes terénní vlnky.

Velikost: L pro postavu 177 – 188 cm

Více na: https://www.elementstore.cz/kola-trek/

Vlastnosti:

Materiál: Karbon

Velikost: L/ 19 – 20/ 170 – 185 cm

Výrobce kol, rámy: Trek

inzerát vložen 4.11.22

123690 Kč

Kategorie Horská / Celoodpružená
Stav nové
Cena 123690 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.