PRODÁM : Sena R1

Tento inzerát je již smazán zadavatelem

Inteligentní cyklistická přilba SENA R1 je kombinací technologie a tradiční konstrukce, která integruje komunikační systém do skořepiny cyklistické přilby. Ať už jedete sami, nebo ve skupině, funkce R1 jsou přitažlivé pro každou třídu cyklistů.

Vestavěné reproduktory umístěné nad ušima vám umožní poslouchat hudbu nebo hlasovou komunikaci bez použití sluchátek. Tento design tak umožňuje vnímat i to, co se děje v okolí. Integrovaný mikrofon je vybaven patentovanou technologií Ad­vanced Noise Control přímo od společnosti SENA, která zřetelně zachycuje a přenáší váš hlas.

Helma R1 disponuje technologií Group Intercom, která vám umožní komunikovat s ostatními jezdci, kteří také mají přilbu R1. Až čtyři lidé se mohou navzájem spojit a udržovat konverzaci s dosahem až 900 metrů.

Spárováním telefonu s přilbou skrze technologii Blu­etooth umožňu­je R1 slyšet pokyny z GPS navigace, fitness aplikací, přijímat telefonní hovory a poslouchat svou oblíbenou hudbu. Přilba je také vybavena integrovaným FM rádiem, které vám umožní naladit místní rozhlasové stanice.

Přilba SENA R1 je samozřejmě designována tak, aby vydržela náraz – a proto poskytuje nezbytnou ochranu díky polykarbonátové skořepině s vnitřní EPS výplní. Přilba je dále vybavena odnímatelným a omyvatelným vnitřním polstrováním, jemným bradovým řemínkem z eko-kůže s perfektně umístěným polstrováním a zapínacím systémem, to vše pro vynikající ochranu a příjemné nošení.

Aplikace SENA Smartphone App (pro Andro­id i iOS) vám umožní převzít kontrolu nad funkcemi přilby R1. Prostřednictvím aplikace můžete nastavit skupiny přátel, kterým povolíte snadné vzájemné spojení, dále umožňuje ukládání předvoleb oblíbených stanic FM a také přístup k Rychlému průvodci produktu na cestách.

maximální doba hovoru: 12 hodin

dobíjecí doba: 2,5 hodiny

inzerát vložen 16.6.22

2500 Kč

Kategorie Přilby
Stav nové
Cena 2500 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.