PRODÁM : Zimní MTB tretry Crono, vel. 41, včetně kufrů

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Tretry jsou dvakrát jeté, prakticky jako nové. Délka změřené vložky cca 26,5 cm. Včetně kufrů- Poštovné 69 Kč do pobočky zásilkovny. Platba předem na účet, na dobírku nezasílám. Koukněte i na další inzeráty s cyklo věcmi.

Boty CRONO určené pro jízdu na kole za nepříznivých povětrnostních podmínek. Díky použití membrány Windtex udržujeme chodidla v suchu a teple. K ochraně klenby chodidla před oděrkami je použit speciální materiál a tuhá nylonová podrážka vyztužená karbonem je dostatečně tuhá, aby zajistila maximální přenos síly. Široký jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot dovnitř boty.

Speciální profil chrání před nečistotami a udržuje klip SPD čistý, zatímco gumová špička a odnímatelné počítadlo paty činí boty odolnými. Tato podrážka je plně kompatibilní s dvojitým SPD.

Boty jsou vybaveny dvěma dalšími odnímatelnými cvočky ve špičce pro vynikající přilnavost na měkkém povrchu.

Specifikace:

• Účel: MTB

• Vnější podešev: nylon vyztužený uhlíkovými vlákny

• Podrážka vyztužená uhlíkovými vlákny, tuhost 8

• Reflektory 3M

• Hmotnost: 385 g

Windtex® – Jako vynikající membránový povlak vám umožňuje udržovat tepelný komfort a zároveň chránit uživatele před větrem a vodou. Díky těmto vlastnostem udržuje přátelské mikroklima mezi lidskou pokožkou a materiálem.

https://www.mikesport.cz/…cwm17-42-n-c?…

inzerát vložen 23.11.21

2500 Kč

Kategorie Tretry a obuv
Stav použité
Cena 2500 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.