PRODÁM : ALÉ - cyklistické kalhoty GRAPHICS PRR STRADA

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Nabízím zcela NOVÉ kraťasy ALÉ GRAPHICS PRR STRADA

Velikosti S,M,L,XL,XXL

Barvy jsou na výběr – s šedým nápisem a žlutým, viz. fotky

Jsou nové včetně visaček originál balení.

Cena v ČR už v akcích od 2290kč.

Pošlu Zásilkovnou +69kč ,poštou, nebo osobní předání.

Popis:

Funkční kalhoty na kolo s laclem značky ALÉ.

Minimalistický design dovoluje kombinaci téměř s jakýmkoliv dresem a díky závodnímu střihu vám skvěle padnou.

NEJOBLÍBENĚJŠÍ TÝMOVÉ KALHOTY OD ALÉ. Krátké cyklistické kalhoty z kolekce PRR GRAPHIC, která patří mezi neoblíbenější od ALÉ. Promyšlené detaily a pečlivost ručního šití v italském závodě zajišťuje tu nejvyšší kvalitu. Přídomek GRAPHICS pak napovídá originální design inspirovaný nejnovějšími trendy v cyklistickém pelotonu.

Body Mapping – technologie střihu, který během jízdy perfektně přiléhá na těle a zároveň kombinuje vybrané látky na jednotlivých částech těla tak, aby byla zajištěna správná prodyšnost a funkční vlastnosti.

Leg Stability System – elastické zakončení nohavic, které je velmi lehké a udržuje nohavice na svém místě. Silikonová vlákna jsou vpletena do látky a je tak zajištěno velmi příjemné nošení bez nepříjemného stažení.

Free System Bib – lehkost, rychlé schnutí a komfort jsou tři hlavní charakteristiky těchto šlí. Tyto šle poskytují správnou podporu pohybu a zároveň jsou velmi tenké a dobře drží na těle.

Comfort System Leg – jedná se o elastickou vsadku na zadních stranách nohavic pro zajištění optimální elasticity a pohodlnosti. Tyto kalhoty snižují stažení během jízdy a hodí se pro všechny typy postav.

Oblast rozkroku je ušita z pevné reliéfní látky připomínající karbonová vlákna. Tato látka má vhodnou adhezi vůči sedlu a zároveň dosahuje v testech vysokou míru odolnosti vůči oděru. Její vlastnosti ji tak předurčují právě pro tuto oblast.

Reflexní prvky na zadní straně.

Vložka 4 HF – vyniká svou lehkostí, prodyšností a dlouhou životností.

inzerát vložen 23.9.21

1690 Kč

Kategorie Oblečení a batohy / Kalhoty
Stav nové
Cena 1690 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.