PRODÁM : Nové rámové brašny Acepac Roll Frame Bag L šedé

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Nabízím k prodeji dvě úplně nové kvalitní brašny od českého výrobce Acepac. Po výměne „vozového parku“ pro ně nemám již využití, nevlezou mi do rámu. Barva je skutečně šedá, na fotkách to zkresluje. Mám dva stejné kusy.

Brašna je vyráběna ve 2 velikostech lišících se délkou brašny (M=40cm a L=48 cm).

Použitý hlavní materiál Cordura Ecomade Ripstop (PU zátěr 1500mm H20), odolná tkanina vyrobená z recyklovaných PET lahví.

Součástí brašny je vyjímatelná vodotěsná vložka (zátěrovaná Nylon ripstop textilie, PU 5000mm s podlepenými švy), která zaručeně udrží převážený obsah brašny v suchu. Rolovací vstup do brašny je pojištěn Polypropylenovým „V“ popruhem (100% recyklovatelný) s Duraflex Xlite easy access sponou (-20°C) pro snadné ovládání v rukavicích.

Obvod brašny je vyztužen hrubší Cordura Ecomade tkaninou pro vyšší otěruodolnost a vypolstrován pěnou, aby brašna dobře držela tvar a její náplň nepoškozovala rám při jízdě.

Vnitřní boční stěna brašny s výraznou podšívkou a síťovanými kapsami pro snažší orientaci.

Brašna se připevňuje na rám pomocí 7 Velcro popruhů (ty je třeba zkrátit na potřebnou délku dle vašeho rámu). V přední části brašny je Polypropylenový popruh (100% recyklovatelný) se sponou Duraflex Camlok. Na stejném místě (pod horní rámovou trubkou) se nachází výstup na hadici camelbagu. Namáhané švy jsou pojištěny tzv. Bartack stehem (cikcak), všechny použité nitě jsou Polyesterové s velkým průměrem vlákna pro maximální pevnost.

inzerát vložen 15.6.21

899 Kč

Kategorie Příslušenství / Brašny, pouzdra a obaly
Stav nové
Cena 899 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.