PRODÁM : elektro + kočár thule

Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

jedná se o zaručenou a velice kvalitní sestavu, jestli chcete své děti bezpečně a přitom komfortně povozit za kolem na výlety i jako dopravní prostředek, zároveň sportovní kočár v jednom. původní cena sestavy 128tis

kolo je haibike xduro 5.0 hardnine model 2018 kupované v topkolo.cz ostrava , najeto 2150km. motor bosch performance cx,baterie bosch powerpack 500,řazení sram,11rychlostí ,na kole je proveden chip tuning omezovače(orig­.v topkolo) kdy si ho můžete vypínat/zapínat a dále bylo kolo dovybaveno o nové špičkové 4pístové brzdy shimano saint (základní brzdy byly v kombinaci s double kočárem slabé) a nové brzdové kotouče 203/180.

kočár je značky thule model cross double, tento švédský výrobek nás přesvědčil že je opravdu kvalitní ! za celou dobu žádná část ani díl nevypověděl službu, jeví známky běžného užívání,trochu vybledlé barvy jinak v top stavu. 3bodové pásy, polohovatelné na spaní,nastavitelné listové odpružení,pláš­těnka. maximální hmotnost obou dětí je uvedená na 45kg.

s tou to sestavou jsme byli maximálně spokojeni,hlavně děti :) užili jsme si spoustu fajn výletu a zábavy , bohužel jednou každé děti vyrostou a ty naše kukačky už jsou na hraně váhového limitu tak jsme se rozhodli poslat to dál at si užijí ještě minimálně dvě další děti skvělou jízdu:)

inzerát vložen 3.5.21

70000 Kč

Kategorie Elektrokola
Stav použité
Cena 70000 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

beebike Všechny inzeráty uživatele

Frýdek-Místek

Kontaktujte prodávajícího