PRODÁM : Scott Spark 7xx

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám celopéro postavené na rámu Scott Spark 760 velikosti L (pro jezdce 175–185 cm).

Úplná specifikace ve fotkách.

Jedná se o skvěle vybavený hravý trail bike, o komfort a trakci se stará vidlice a tlumič od Foxu se 120mm zdvihu, zatímco teleskopická sedlovka KS Lev má 125mm zdvihu. Mezi třemi polohami útlumu nízkorychlostní komprese (Open, Medium, Firm) vidlice a tlumiče se přepíná páčkou Scott Twin-Loc, která je umístěna na řídítkách.

Převodovka 2×11 je zde v podání kompletního groupsetu Shimano XT.

Brzdy Shimano XT s kotouči Ice-Tech a chlazenými organickými destičkami zajišťují dostatek brzdné síly i v prudkých sjezdech.

Záplety jsou téměř nezničitelné DT Swissy na ráfkách XM481 a nábojích 350 Straightpull. Obuté jsou do plášťů Schwalbe – Hans Dampf Addix Soft 2.35" vepředu a Nobby Nic Addix Speedgrip 2.35" vzadu – celé řešení je bezdušové a těsnost je zde zajištěna tmelem Stan's No-Tubes.

Krátký představec a široká řídítka NS Bikes zajistí stabilní pozici jezdce při sjezdu a agilní ovládání.

O kontakt mezi kolem a jezdcem se stará sedlo Ergon SM Pro Men s ližinami ze slitiny titanu a gripy Ergon GE1 Evo Factory.

Pedály si nechávám, kolo je na prodej bez nich, případně můžu přihodit obyčejné základní pedály.

Naopak přidám pár věcí, viz foto.

Bike je v plně provozuschopném stavu, stačí sednout a jezdit. Provozním oděrkám se bohužel zabránit nedalo, ale vždy o něj bylo pečováno a dostával prvotřídní servis. Kompletní servis vidlice proběhl v autorizovaném servisu DlouhanWorks v dubnu 2020, repase vzduchové komory tlumiče jsem v tomtéž měsíci provedl vlastnoručně. Před každou sezónou rozborka zadní stavby a promazání čepů.

Výhledově bude z mého pohledu potřeba investice pouze do zadního pláště (na několika místech běhounu je řez/vpich od střepů na trailu, při delším stání lehounce prolíná tmel, ale tlak drží bez problémů jako dřív – spíše optická vada), letošní sezónu lze ale v pohodě odjezdit i bez výměny.

Osobní předání v Praze.

inzerát vložen 15.4.21

55000 Kč

Kategorie Horská / Celoodpružená
Stav použité
Cena 55000 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.