PRODÁM : Cannondale Rush Carbon L

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Hmotnost kola se pohybuje okolo 11 kg. Mohu s čistým svědomím tvrdit, že je to perfektní stroj na dlouhé výlety ve středně těžkém terénu, ale nezadá si ani na silnici a nelekne se ani těžších terénních pasáží. Pořizovací náklady bych nejraději zapomněl, stačily by na pořízení slušného ojetého auta… Kolo je aktuálně nastavené na 180 cm, použitelné je cca na 165—185 cm. Ke kolu mám i nějaké doklady. Pro případné dotazy jsem na mailu.

Rám: Cannondale Rush HiMod Carbon vel. L z roku 2010, je to nejlepší materiál, co Cannondale umí. Zadní stavba je duralová.

Tlumič: Fox Float RP s páčkou na dva režimy: otevřeno Open a přivřeno ProPedal (účinně omezuje pohupování). Zdvih zadní stavby 110 mm.

Vidlice: Fox Float 32 se 120 mm zdvihu a zamykáním na korunce. Čerstvě po výměně gufer a oleje. Nastavitelný tlak vzduchu pro různou hmotnost jezdce a rychlost odskoku (stejně lze nastavit i tlumič). Neskutečně citlivá vidlice.

Zapletená kola: Ráfky DT XR331, náboje DT370SP, dráty zeslabované DT s přímými hlavami. Bezdušová páska a ventilky. Na kolech bez duší pláště Schwalbe s tmelem NoTubes. Vzorek gum je téměř netknutý, zadní je nový a přední jetý jen lehce. Náboje jsou na RWS osy DT 10/9 mm (zpevňuje to usazení kola skoro jako pevné osy). Kola dělají kolo a tady jde o Top zapletence.

Řazení Shimano XT ispec B, přehazovačka Shimano XT, kazeta Sram XX1 XG-1199 10–42, kliky Truvativ Firex, převodník Absolute Black OVAL 34, řetěz Sram. Brzdy Shimano SLX, kotouče A2Z 160, zánovní desky s chladičem.

Sedlovka, představec a řidítka jsou duralové.

Hlavové složení Cane Creek.

Gripy Bontrager s objímkami.

Sedlo Fabric.

Navíc náhradní patka přehazovačky.

Dohoda o osazení a ceně možná.

inzerát vložen 22.2.21

34000 Kč

Kategorie Horská / Celoodpružená
Stav použité
Cena 34000 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.