PRODÁM : plášť/e MAXXIS Rekon Race 29x2,25/2.35" EXO TR (nejvyšší specifikace)

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Z důvodu nevyužití prodám nové pláště (sundány z nového kola) MAXXIS Rekon Race 29×2,35" EXO TR – nejvyšší specifikace, která se pro tyhle gumy dělá. Nové, nikdy nejeté, s plnou zárukou.

Doporučená cena výrobcem 1.390,–, nejnižší cena na netu 1.150,–, nechám za 850,–/ks případně za 799,–/ks při koupi dvou kusů.

Popis výrobce:

Maxxis Rekon Race je semislikový plášť, který si svůj vzorek vypůjčil od trailového Rekonu, ale s menšími a širšími výstupky dezénu. Jeho ideální použití je jako zadní plášť v kombinaci s více agresivním přením pláštěm či použitý ve předu i vzadu pro závody na suchém povrchu či short tracku. EXO ProtectionTento extrémně odolný materiál proti otěru a oděru chrání boční stěnu. Je velmi hustě tkaný, lehký a velmi pružný. Výsledkem je, že výkon plášťů zůstává přesvědčivě dobrý.

Tubeless Ready (TR)Tubeless pláště mají mnoho výhod: Můžete jezdit s menším tlakem vzduchu. To vám dává lepší trakci a snižuje valivý odpor.A tam, kde není duše, se také snižuje riziko defektu. Pláště Maxxis TR jsou lépe připraveny k montáži s těsnícím mlékem než jiné „bezdušové“ pneumatiky. Patka plášťů TR je zcela pokryta gumovou vrstvou jako skutečná bezdušová pneumatika UST.

inzerát vložen 24.1.21

799 Kč

Kategorie Pláště a duše
Stav nové
Cena 799 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.