PRODÁM : Scott Voltage FR 20 (2010)

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám freeridové kolo Scott Voltage FR 20. Model 2010, hnědý, kratší varianta rámu (short), kola 26“. Vhodné do bikeparku, na freeride a lehčí downhill. Rám je spíš kratší – vhodný pro menší až střední postavu. Kolo má stopy po běžném užívání a transportu (viz foto a popis níž).

Jsem druhý majitel, první majitel kolo jezdil jednu sezónu, poté jsem na kole jezdil já další 4 sezóny, jen rekreačně a příležitostně, párkrát do roka bikepark + jednou nebo dvakrát měsíčně nějaký lokální trail / skoky. Poté mi kolo vzhledem k nedostatku času leželo asi 4 roky v pokoji a nejezdilo se na něm. S kolem nebyly žádné funkční problémy, pouze jsem na něm nechával dělat běžný servis a měnil opotřebené díly. Prodávám, protože toto kolo už vzhledem k nedostatku času nevyužiju. Doklad o koupi kola jsem dostal od prvního majitele, myslím že ještě budu schopný ho dohledat a přidat ke kolu.

Osazení:

Původní osazení kola (při koupi) se dá prohlédnout tady: https://kolo.cz/…e-fr-20-2010

Rám – původní, hnědý, kratší varianta rámu (short), možnost jednoduché změny zadního zdvihu na 160 / 180 mm, není prasklý ani svařovaný, v laku běžné škrábance od ježdění a transportu, odřený lak hlavně na spodní straně spodní rámové trubky, ošoupaný lak na pravé straně sedlové vzprěry, obouchaný lak od řetězu na zadní stavbě – vše bez vlivu na funkčnost, viz foto.

Vidlice – původní plně funkční, plynulý chod – nastavení rychlosti odskoku, kompletně repasovaná v Cyklo Žitný před poslední sezónou, kdy se na ní jezdilo. Na pravé spodní noze odřenina bez vlivu na funkčnost, viz foto.

Tlumič – původní, plně funkční, plynulý chod – nastavení rychlosti odskoku, pružina 300 lb.

Řazení – měněné SRAM X7, plně funkční

Přehazovačka – měněná, SRAM X9, devítirychlostní, běžné opotřebení, plně funkční včetně všech nastavení.

Kazeta – úplně nová SRAM 11 – 34T (na fotkách je ještě stará původní kazeta), najeto pár stovek metrů kolem domu (v záruce)

Řetěz – měněný SRAM

Kliky – úplně nové Truvativ Hussefelt 1.1 DH 9sp (na fotkách jsou ještě staré původní kliky), najeto pár stovek metrů kolem domu (v záruce), převodník 34T

Pedály – měněné, platformy, hliníkové s piny (viz foto), plně funkční

Hlavové složení – původní

Představec – původní

Řídítka – původní, plně funkční, běžné oděrky z používání,

Gripy – měněné, Specialized Enduro (lock-ok na vnitřní straně), více opotřebené, časem budou potřebovat vyměnit

Brzda přední – měněná, Shimano Deore BR-M486 dvoupístková včetně brzdové páčky, plně funkční včetně všech nastavení a možnosti odvzdušnění

Brzda zadní – měněná Shimano XT dvoupístková včetně brzdové páčky, plně funkční včetně všech nastavení a možnosti odvzdušnění

Sedlovka – původní, nezkracovaná

Sedlo – původní, v zadní části roztržené (viz foto), ale plně funkční

Přední + zadní náboj – původní, funkční

Ráfky – původní, drobné škrábance, neprasklé, neprohnuté

Přední plášť – měněný Maxxis DHF 2,5“, téměř nový

Zadní plášť – měněný Maxxis DHR II, 2,4“, středně opotřebený

inzerát vložen 22.11.20

15000 Kč

Kategorie Kola / Dirt a BMX
Stav použité
Cena 15000 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.