PRODÁM : Prodám Trek X-caliber 9 2021 Teal/Volt Fade

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám Trek X-caliber 9 2021 Teal/Volt Fade jako nový ve vel.L Najeto cca 20km. Prodávám s originálním osazením. Nalepena ochranná folie po rámu. Prodej z důvodu koupě tlusťocha.

Popis

X-Caliber 9 je náš nejšpičkovější model v řadě kol X-Caliber. Je to horské kolo vybavené díly na závodění. Vidlice RockShox Judy Silver s dálkovým zamykáním, pohon 1×12 Shimano XT/SLX a kazeta se širokým rozsahem jsou ideální pro rychlé jezdce singletracků, kteří chtějí skvělé kolo připravené okamžitě závodit.

Je pro vás vhodné, pokud…

Měříte své jízdy rychlostí a najetou vzdáleností a chcete rychlé XC kolo, které vám pomůže ujet více kilometrů za kratší dobu. Závodíte nebo byste rádi závodili. Proto hledáte hardtail se závodními díly, které vám na trailu poskytnou výhodu.

Získáte toto vybavení

Lehký hliníkový rám Alpha Gold, 100mm vzduchová vidlice RockShox Judy Silver se vzdáleným zamykáním, pohon Shimano XT/SLX 1×12 se širokým rozsahem převodů pro snazší výšlapy. Kola připravená na použití bezdušových plášťů se širšími náboji Boost141 pro vyšší pevnost kol a prostor pro plášť.

Na závěr

X-Caliber 9 je rychlý, hbitý a účinný XC hardtail, který je ideální pro závodní jezdce a každého, kdo hodlá na trailu ujet neuvěřitelné vzdálenosti.

inzerát vložen 22.10.20

31000 Kč

Kategorie Horská / Pevná a hardtail
Stav použité
Cena 31000 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.