PRODÁM : E-bike GT Avalanche 750W, řazení Di2 Alfine 11s

Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám projekt nekompromisního e-biku postaveného na rámu GT Avalanche. Kolo jsem stavěl na přelomu tohoto roku a po asi 10 vyjížďkách jsem zjistil že je pro mě příliš motorové a moje nohy zahálí. Kolo je skvělý pracovní „commuter“, ale vůbec se neztratí i v terénu.

Rám je Alu GT Avalanche 26" vel. L. Brzdy jsou hydraulické Tektro Auriga Comp, díky přednímu kotouči 203mm brzdí jako čert. Vidlice Manittou Axel Reverse-arch se zdvihem 100mm, nastavením tuhosti a zamykáním. Zadní kolo je nově zapletené, původní hazka byla vyměněna za 11 rychlostní nábu Shimano Alfine SG-S705 s řazením pomocí Di2 motoru. Ovládání řazení pomocí tlačítek je silně návykové! Rovná linka řetězu díky Alfine nábě a Lekkie převodníku dává převodu maximální tuhost a řazení je maximálně rychlé a přesné. Díky Di2 motoru lze řadit i při stojícím kole, na křižovatkách si tak podřadíte i po zastavení. Už žádné trápení s klasickou přehazovačkou!

Motor Bafang BBS02B má 750W, 100Nm a je odemčený pro rychlost do 90 km/h. Originální ocelový převodník motoru byl nahrazen luxusním CNC řezaným převodníkem Lekkie s 40 zuby, také byly vyměněny plastové kryty motoru za odlehčené Lekkie hliníkové kryty. Motoru sekunduje 48V akku s kvalitními LG články a kapacitou 12.8Ah, 600Wh vystačí na 80km klidné jízdy, nebo 40km hodně ostrých trailů. Akku má asi 15 cyklů, je jako nová. Proti odcizení je akumulátor chráněný klíčem.

Kolo má nové duše a pláště, brzdy jsou nově odvzdušněné, Alfine nába má po prvních kilometrech vyměněný olej. Kolo prodám bez pedálů, SPD jsem si dal na jiný bajk, na otestování samozřejmě pedály zapůjčím.

Ke kolu přidám: tři převodová kolečka pro Shimano Alfine (nejmenší velikost umožňuje kolu jezdit >60 km/h), litr originálního Shimano Alfine oleje i se sadou pro výměnu oleje, olej a sadu pro odvzdušnění brzd Tektro, nabíječku pro akku, nabíječku pro akku Di2 (schovaná v rámové kapse – také nová).

Možnost vyzkoušet osobně v Brně, o ceně jsem ochotný jednat.

inzerát vložen 29.5.20

31500 Kč

Kategorie Elektrokola
Stav použité
Cena 31500 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

DavidBO Všechny inzeráty uživatele

Brno-město

Kontaktujte prodávajícího