PRODÁM : Elektrokolo Haibike SDURO HardNine 5.0 / XL - Yamaha 500Wh

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám elektrokolo Haibike SDURO HardNine 5.0 – Yamaha – MTB 29" – 55 cm/XL – vidlice RockShox Recon RL Air

Najeté km za 2 roky: 1206km (viz. foto z displeje jednotky motoru, stav k 15.5.2020)

Kolo zakoupeno u autorizovaného prodejce AKUMO, kompletní specifikace zde https://bit.ly/3bDj6Vj

Kolo bylo kompletně servisováno u tohoto prodejce a to naposledy dne 6.5.2020, zároveň byla provedena diagnostika elektroniky a akumulátoru, kdy dosahuje aktuálně kapacity 95% (toto je možné doložit servisním protokolem).

Kolo je osazeno motorem Yamaha PW-SE 2018 (75Nm). Pokud chcete navíc uvítat možnost kombinovat jízdu se zapnutým i vypnutým motorem, bude vám tento typ motoru vyhovovat, neboť v kombinaci přesmykače a přehazovačky nabízí 20 rychlostí, což je stejné jako u bežného kola (ne každému samozřejmě může volba vhodného převodu vyhovovat). Motory YAMAHA jsou obecně malinko hlučnější oproti např. BOSH motorům, ale nabízí zase přímý přenos síly na kliky = minimální odpor motoru.

U kola je nejsilnější dodáváná baterie Yamaha Lithium-Ion 36V 500Wh, která se vyklápí z rámu směrem do strany. To má výhodu, že při vyndané baterii je kolo možné uchytit do standradního auto-nosiče, např. Thule ProRide, protože rám není tak mohutný, např. je-li baterie umístěna přímo v rámu. Kolo je osazeno displeyem “X”, který sice není velký, ale je zase jednoduchý, malý, a hlavně šikovně umístěný tak, aby na řídítkách nepřekážel a nevyčníval. Na kole nebyly prováděny žádné úpravy na zrychlení rychlostního limitu.

Kolo bylo zaregistrováno do národní databáze forenzního identifikačního značení REFIZ.EU, takže v případě prodeje bude ke kolu předán průkaz registrace kola.

Důvodem prodeje kola je jeho nevyužití, kdy za 2 roky bylo celkem najeto 1206km, což průměrně vychází jen 50km měsíčně. Původní cena: 71.995Kč, při rychlém jednání sleva.

inzerát vložen 21.5.20

46000 Kč

Kategorie Elektrokola
Stav použité
Cena 46000 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.