PRODÁM : ternažér Tacx i-Genius Multiplayer se zatáčecí jednotkou+spoustu zakoupených filmů, tras

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám v supr stavu multifunkční trenažér Tacx i-Genius -lze jezdit tréninky, waty, dle tepu atd., dále dle stažených a zakoupenýchreálných tras filmů Tacx, v 3D virtuální realitě, závodit v rámci multiplayeru či jezdit volně dle google map. Přidám i podložku se zatáčecí jednotkou. Plus spoustu zakoupených filmů, tras…

tacx i-genius:

  • vysoce výkonný virtuální cyklotrenažér TACX s motorovou brzdou s max. výkonem 1500W.-
  • trenažér obsahuje nový SW TTS IV – Advanced, zatáčecí rám T2420 a multiplayer pro připojení na speciální stránky Tacx, kde je možné sdílet data s ostatnímy vlastníky trenažéru Tacx.
  • ovládání se provádí pomocí myši nebo ovládací jednotky, kterou lze umístit na řidítka. Tato jednotka zaroveň slouží k propojení brzdy a zatáčecího rámu s PC, do kterého se přenáší veškeré data z brzdy a rámu. Toto spojení je prováděno bezdrátově.

jediný kabel je ten do elektrické sítě.

  • pomocí virtuální reality zobrazované na monitoru se můžete přenést na dráhu, silnici nebo do terénu. Můžete závodit sám se sebou nebo proti virtuálním soupeřům, případně si můžete načíst data jiných vlastníků nebo je také možné závodit s ostatními přes internet.
  • veškeré uložené informace o rychlosti, ujeté vzdálenosti, frekvenci šlapání a tepové frekvenci lze vyhodnotit na PC pomocí Analyser software.
  • možnost propojit se sociálními sítěmi či Stravou

pro průměr kola 26" a 28" (600–710mm)

Původní cena 24 tis, nyní 11900, při rychlém jednání sleva!!!

inzerát vložen 25.3.20

11900 Kč

Kategorie Cyklotrenažery
Stav použité
Cena 11900 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.