PRODÁM : celopéro STEVENS SLEDGE ES 2014

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Sice nerad, ale nadešel ten správný čas prodat mého mazlíka. Jedná se o celoodpružené kolo STEVENS SLEDGE ES modelový rok 2014. Základem je hliníkový rám s 150mm zdvihu vpředu i vzadu na 27,5" kolech. Celé kolo je postaveno na SHIMANO XT (brzdy – kotouče 203/180mm, řazení a vše kromě kazety, která je SLX – rozdíl je pouze v materiálu posledních tří pastorků a hlavně v ceně).

Na podzim 2018 bylo měněné celé převodové ústrojí (nové převodníky, kazeta), byly zkontrolovány a vyměněny i ložiska. Oproti základu jsou širší (endurové) ráfky 25mm s pořádným výpletem, teleskopická sedlovka se zdvihem 125mm a kratší představec (60mm)

Na kole je dělaný pravidelný servis, v listopadu 2019 byl proveden repas tlumiče (opět funkční na 100%). Vidlice bez repasu, ale v slušném stavu. Veškeré kluzné plochy pravidelně mazané Brunoxem.

Kolo je ve velikosti 20“ (vel. L), já mám 176cm a zvládnout se dá v pohodě, hlavně pro vyšší jedince. Na kole jsem se „učil jezdit“, tudíž nedostalo nijak výrazně zabrat. Nicméně pro představu nikde v okolí není bikepark nebo trasa kterou by nezvládlo. Jedná se o vstupní bajk do kategorie enduro (nyní pod názvem „Trail bike). Sám mám odzkoušené dropy 150cm a skoky okolo 1–2m, což ani zdaleka nedosahuje potenciálu kola… . Jelikož bylo ježděno, párkrát jsem na něm i spadl atak nese pár „jizev“ nicméně žádná z nich není na kluzných plochách a rám není nikde prasklý.

Aktuální specifikace, historii kola a veškeré foto na odkazu níže:

https://www.bike-forum.cz/…edge-es-2014

Kolo nabízím za kamarádskou cenu 22 000,– v případě že chcete ušetřit, mohu vyměnit řídítka za „originální“ (pouze designová změna) a cena by pak byla 21 000,–

*****Koho by to zajímalo, původní cena je 95 000,– J ***** Prodávám z důvodu, že bych chtěl jiné kolo, které by bylo více sympatičtější mému jízdnímu stylu. V příloze posílám geometrii rámu (v této chvíli je na kole kratší představec, v případě potřeby mohu dodat původní – delší)

inzerát vložen 21.2.20

22000 Kč

Kategorie Horská / Celoodpružená
Stav použité
Cena 22000 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.