PRODÁM : Canyon Strive CF 7.0 2017

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Oproti originální specifikaci brzdy Saint, Icetech kotouče 200/180, destičky semimetalic bez chladiče, vodítko s bushguardem Manobike. Představec je 35mm dlouhý. Specifikace a geometrie mezi fotkami. Za mě velmi schopné a rychlé kolo, zvláště mu chutná aktivní terén, ale nestratí se ani na treilech. Shapeshifter mě nikdy nezklamal, přesto jsem si pořídil jeden náhradní, dám jej ke kolu grátis! Tlumič a sedlovka po repasi na podzim 2019, ložiska ve vahadle jsem měnil taky na podzim 2019.

Mám origo náhradní ložiska na dolní čep kyvky, ale k výměně jsem se nedostal. Jsou lehce načnutá, ale promazaná a sezónu dají. Také mám nahradní misku a dolní ložisko na vidlici. Přehazovačka je od srpna 2019, řetěz Sram X1 tak 50%. Mám sadu DH pneu 2.5 DHR 3C vzorek na sklonku smrti a 2× jetý DHR SuperTacky 2.5,převodníky RF 32z a Burgtec 32z Cinch ke klikám RF.

Kolo je v bezvadném stavu, bez křupání, vrzání, praskání, investic. Jsem úchyl na čisté převody a vůbec kolo. Nikdy nezávodilo, 1× Saalbach, jinak u nás Rychlebky atd..Ke kolu veškeré papíry, jsem první majitel. Sem tam škrábanec, oťukané kliky..Holt jsem na něm jezdil :), Pády se mi vyhýbaly..Měřím­. 178cm.

inzerát vložen 2.2.20

55000 Kč

Kategorie Horská / Celoodpružená
Stav použité
Cena 55000 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.