PRODÁM : TSG TrailFox Fire Red

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Dobrý den,

prodám novou přilbu TSG TrailFox vhodná pro Almountain, Trail, Enduro nebo XC ježdění. Přilba je nová, nikdy nepoužitá, lehoučká a dle mého názoru velice slušivá. Vyhrál jsem ji na závodech, ale bohužel mám dost specifický tvar hlavy a nesedí mi. Přilba je v originální krabici s druhou sadou vystýlek pro změnu velikosti (L až XL).

Popis distributora:

Velmi lehká a pohodlná přilba na XC, All-Mountain a Enduro od TSG využívající inmold konstrukci se super větráním. Hmotnost 280 g

Přilba MTB – TSG TrailFox 2017 – Fire Red

Velice lehká a velmi pohodlná MTB přilba z dílen TSG. MTB přilba TSG TrailFox je výbornou volbou pro AM, Enduro, nebo i XC. Přilba nabízí odlehčenou konstrukci „Inmold“, propracovaný vnitřní tvar a samozřejmě do detailu zpracované odvětrávaní v podobě celkem 16 strategicky rozmístěných ventilačních otvorů. Samozřejmostí je nastavitelný kšilt a pro dokonalé usazení a pohodlí během jízdy přilba nabízí i systém stahování. Hledáte-li cenově dostupnou přilbu pro výše zmíněné disciplíny, TSG Trailfox je rozhodně přilba, která by Vám neměla uniknout.

  • 16 větracích otvorů
  • In-mold konstrukce
  • nastavitelná šířka – (nastavitelná velikost)
  • splňuje normy CE EN 1078, CPSC
  • prodloužená zadní část – zátylek

Barva: Fire Red (červená + černá)

Velikost (obvod hlavy): L/XL – 58 – 62 cm

Hmotnost: cca 280 g

inzerát vložen 31.7.19

1200 Kč

Kategorie Přilby
Stav nové
Cena 1200 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.