PRODÁM : Suunto Ambit 3 Sport Sapphire HR

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Suunto Ambit 3 v provedení Sport Sapphire, tedy se safírovým sklíčkem a ocelovou lunetou. Hodinky jsou použité, ale v dobrém stavu a plně funkční. Sklíčko nepoškrábané, na ocelové lunetě pár oděrek.

Cena uvedena vč. pásu pro snímání tepové frekvence.

Ambit 3 Sport je nedocenitelný tréninkový nástroj pro všechny univerzální sportovce. Díky GPS dokáží změřit všechny pro trénink důležité údaje jako jsou vzdálenost, tempo, rychlost, kadence, výkon a další, které lze poté analyzovat, sdílet a zpracovávat prostřednictvím Movescount App.

Předností Suunto Ambit 3 Sport je skvělá výdrž baterie – až 100 hodin záznamu. Ten je navíc díky skvělé přesnosti používán jako měřítko pro ostatní GPS zařízení. Dopřejte si bezkonkurenční výkonnost a eleganci i při sportu s Ambit Sport Sapphire.

Hlavní funkce: Vysoce přesná GPS pro záznam trasy a navigaci Výdrž baterie až 100 hodin (v závislosti na intervalu záznamu GPS – 1s/5s/60s – 10h/15h/100h), v režimu hodinek 14 dní Rychost, tempo, vzdálenost, výškoměr pomocí GPS Kompas Měření tepové frekvence (se Suunto Smart Sensor záznam i během plavání) Rozpoznávání plaveckých stylů a počítání uplavaných bazénů Funkce Find Back a Track Back – navigace zpět po trase a zpět do výchozího bodu Multisportovní režimy (triatlon) Intervalový trénink Odhad času zotavení, rychlý a spánkový test zotavení (Firstbeat) Podpora pro měřiče výkonu (přes Bluetooth Smart) Tréninkové plány v hodinkách skrz Movescount Bluetooth pro spárování s mobilním telefonem a se senzory Kompletně v češtině Spojení s tréninkovou webovou aplikací Suunto Movescount, ale i dalšími jako je Strava či Firstbeat.

inzerát vložen 23.6.19

4400 Kč

Kategorie Příslušenství / Cyklopočítače a GPS
Stav použité
Cena 4400 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.