PRODÁM : Klasickou ocelovou silničku Chesini vel. 55

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám svou silničku postavenou z Campa dílů na rámu Chesini. Už jsem na ní nejel víc než 5 let, a jak jsem si zvykl na celopéro, už se na ni pořádně neposkládám, a je mi líto, jak se na ni práší. Tedy přenechám do dobrých rukou.

Detail zde: https://www.bike-forum.cz/…840-silnicka

Silnička je nastavená na výšku postavy cca 180cm a dá se vytáhnout na vyšší postavu (optimální 185cm), změnšit moc nepůjde (rám je poměrně vysoký – 55cm). Délku můžem doladit, nějaké představce se najdou. Bike mi stavěl pan Kabelka/Moravské Budějovice v roce cca 2005. Rám je klasický italský oceláček z druhé ruky, vidle a ostatní komponenty na něj šly nové. Kole je pěkně lehoučké (pod 9kilo – holt jsem byl gramař :-) a jde za pedálem jak blesk.

Najel jsem na něm cca 7tis km max (cca 800km ročně na rozjetí sezóny). Oproti foto je jiné sedlo – silniční Fizik Arion, to jsem tam dal tak po 7tis km pro vyšší komfort posedu. Řetez je po výměně skoro nejetý. Pláště a omotávky ujdou, ale bych je doporučil vyměnit (po letech už nemají vlastnosti nových). Kolo prodávám bez pedálů resp. když tak s bikovými Shimany.

Ke skouknutí a vyzkoušení v Lelekovicích u Brna, případně jsem schopen dovézt do okolí Brna.

K silničce přidám pár Campa bagů na kola.

inzerát vložen 2.3.19

11500 Kč

Kategorie Kola / Silniční
Stav použité
Cena 11500 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.