PRODÁM : Daum Ergo Bike Premium 8i CZ p.c. 50000,- za 1/2

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Detailní popis

Ergobike Premium 8i představuje absolutní špičku – zvítězil v celoněmeckém testu. Ergometr nabízí plynulou regulaci, snadné ovládání a 100 tréninkových programů. Jednoduše můžete nahrát GPS trasy nebo data z Google Earth, a pak je projíždět při tréninku!

Vynikající ergometr, který v současnosti představuje absolutní technologickou špičku. Ergobike Premium 8i zvítězil v celoněmeckém testu ergometrů. čímž potvrdil náskok Daumu před konkurencí.

Všechny ergometry Daum v sobě ideálním způsobem spojují špičkovou kvalitu (vyrábí se v Německu), promyšlenou konstrukci, výjimečně snadné ovládání a revoluční software, který dělá trénink efektivní a zábavnější .

Firma Daum vytvořila z ergometru přesnou měřicí jednotku, která splňuje ty nejvyšší nároky na řízený, efektivní trénink, umožňuje vyhodnocovat jeho historii, měřit fyziologické funkce a dlouhodobě sledovat zdravotní stav a pomáhat ve zdravotní terapii . Znamená to podrobné sledování osobní historie tréninků, které vás tak krok za krokem dovede k Vašemu cíli – k tělesné a duševní pohodě. Celý tréninkový proces můžete navíc realizovat zábavnou formou s využitím nejmodernějšího softwaru a navíc se můžete propojit se svými kamarády na internetu a on-line trénovat.

Již vás nic nebude odvádět od toho rozhodujícího – vychutnání si požitku a zábavy z jízdy. Velkoplošný informační barevný displej vám přináší informace o požadovaných tréninkových parametrech. Více než 100 tréninkových sekvencí vypracovaných vědeckými týmy jsou zárukou optimálního výsledku absolvovaného tréninku. Prostřednictvím čipové karty SD lze, v závislosti na tréninkové sekvenci, přehrávat obrazové a zvukové animace. Podpora formátu mp3 je zajištěna. K dispozici máte kompletní balíček nejvyšší kvality.

Tréninkové programy

Programy regulované watty

Tyto programy nabízejí výběr ze 41 vestavěných wattově regulovaných programů a vysoce výkonných wattových profilů. Každý z těchto programů nabízí změnu úrovně programu v intervalech po 5 watte

inzerát vložen 18.2.19

25000 Kč

Kategorie Cyklotrenažery
Stav použité
Cena 25000 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.