PRODÁM : CAMELBAK KUDU Protector 10 Black/Burnt S/M nový

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

NOVÝ, NEVHODNÝ DAR, DOKLAD O KOUPI

NOVINKA! Batoh s vylepšeným integrovaným ochranným systémem celých zad (full back).

Stabilitu zajišťuje dvojitý hrudní pás a bederní pás.

Ve výbavě je pláštěnka, kapsa na telefon, 2 x Tube Trap, Helmet Carry, reflexní prvky, poutko na blikačku, vyjímatelný organizér na nářadí.

VELIKOSTI: S/M (38–48 cm), M/L (43–53 cm) dle délky trupu

REZERVOÁR není součástí výbavy

ZÁDOVÝ SYSTÉM XV? + Impact Protector?

ÚLOŽNÝ PROSTOR 10 l

VÁHA 1480 g

IMPACT PROTECTOR

Integrovaný zádový systém s chráničem zad u modelů Kudu byl vyvinut ve spolupráci se světovou jedničkou na ochranné prvky na trhu ? s firmou Komperdell. Systém má lehkou konstrukci, je flexibilní, přizpůsobí se vašim zádům – díky vícevrstevné konstrukci termoplastické pěny s dvojí hustotou. V případě nehody dokáže protektor absorbovat až 95% energie nárazu, zbývající část energie zpomalí a rozvede do stran. Perfektní ergonomický design, vysoká prodyšnost.

Jak protektor funguje

Uložen ve vlastní vnitřní kapse; v případě nehody protektor absorbuje až 94% energie nárazu směřující na tělo; pracuje srovnatelně jako ?crash zone? v autě. Redukuje sílu nárazu na minimum. Energie nárazu je absorbována protektorem, zbytková energie je výrazně zpomalena a rozptýlena. KonstrukcI protektoru tvoří ?cross systém?, který je tvořen mnohovrstevnou konstrukcí z paměťové pěny dvojí hustoty. 6 vrstev s rozdílnou tloušťkou a hustotou je navrstveno na sebe a spojeno v několika bodech. To garantuje měkkost a vysokou pružnost ? flexibilitu protektoru. Díky dvojí hustotě pěny a tělesnému teplu se protektor přizpůsobí tvaru zad a páteře.

IMPACT protektor garantuje:

  1. Nejlepší šokovou absorpční funkci v oblasti zad a páteře
  2. Paměťová pěna absorbuje energii nárazu a přenáší ji po celém povrchu protektoru (např. tvrdé ochranné prostředky absorbují sílu nárazu pouze bodově).
  3. Standard bezpečnosti – všechny cross systémy jsou testovány tak, aby splňovaly standard pro použití na motorce, je to norma EN1621

inzerát vložen 14.1.19

2990 Kč

Kategorie Batohy a příslušenství / Batohy
Stav nové
Cena 2990 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.