PRODÁM : 3 PLÁŠTĚ SCHWALBE MODEL THUNDER BURT 26x2,10 skládací

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Nabízím 3 pláště od značky Schwalbe. Pláště jsou ve velmi dobrém stavu. Jedná se o velmi rychlé XC plášťě vycházející ze spojení nejlepších vlastností modelů Racing Ralph a Furious Fred. V záběru se blíží Racing Ralphovi, ve valivém odporu Furious Freda překonává.

Tubeless Easy SnakeSkin nabízí nový standard v odolnosti proti proříznutí i průrazu a výrazně ulehčuje konverzi na bezdušový plášť. Použití těsnící tekutiny je potřebné, ale montáž je stejná jako u plášťů tubeless.

Garance 100% kvality Schwalbe

Pláště Schwalbe, nám jsou dodávány přímo oficiálním zastoupením značky Schwalbe pro Českou republiku. Všechny pláště Schwalbe v naší nabídce mají své výrobní číslo, které umožňuje jejich jednoznačnou identifikaci a dokládá, že se jedná o originální výrobek Schwalbe. Na všechny pláště Schwalbe v naší nabídce je poskytována 100% záruka kvality Schwalbe.

Parametry:

Směs: PaceStar – extrémně rychlá XC směs složená ze tří různých materiálů pro dosažení co nejlepších vlastností:Lehce se odvalující základ (base)Rychlý střed (medium)Přilnavé kraje (medium soft)

Provedení: SnakeSkin Tubeless Easy: nové monofilní vlákno nabízí ještě větší odolnost proti proříznutí a průrazu a výrazně ulehčuje konverzi pláště na bezdušový.Tento plášť lze po aplikaci těsnícího tmelu používat jako bezdušový.

Kostra: EVO – ostřejší úhel vláken kostry pláště zvyšuje flexibilitu a snižuje valivý odpor.

Patka: aramid – skládací plášť.

Maximální tlak: 4 bar.

Hustota kostry: 67 EPI (TPI).

Průměrná hmotnost: 455 g.

inzerát vložen 26.11.18

1000 Kč

Kategorie Pláště a duše
Stav použité
Cena 1000 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.