PRODÁM : Nitecore HC30 vč. příslušenství

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám čelovku Nitecore HC30 vč. baterie Panasonic 18650 s ochranným obvodem a nabíječkou Fenix(možno použít jako powerbanku i nabíječku)

Čelovka je koupena před rokem a půl v led-expert

P.c. vč. příslušenství 2500, nechám komplet za 1500,–

Kompletní specifikace

Ultra-výkonná 1000 lumen univerzální čelovka určená zejména pro sporty – běh, cyklistika a dále pro turistiku, outdoor,nebo pro pracovní účely.

Novinka je vybavena moderním výkonným čipem XM-L2 (bin U2), napájeným 1ks 18650 dobíjecím akumulátorem. Maximální výkon je i přes malé rozměry a nízkou hmotnost mimořádných 1000 lumen, ve své kategorii tak výrazně zastiňuje veškeré konkurenční produkty a to i atraktivní cenou.

Svítilna je přímo stvořená pro použití na jízdním kole !

Pomocí otočného držáku na kolo ji lze během vteřin jednoduše umístit na řídítka. Lze nastavit jakýkoliv horizontální i vertikální úhel pro různé okolní podmínky. Optika zajišťuje dobře rozložený a široký 100° kužel světla pro dokonalé osvětlení prostoru těsně před kolem a také dosvit až 160 metrů je dostatečný pro velmi rychlou jízdu.

Elektronika nabízí 5 režimů výkonu (1000lm / 400lm / 210lm / 70lm / 1lm). Pro běžnou jízdu po silnici a přehledných úsecích plně postačují střední režimy 210 nebo 400 lumen, výdrž na jednu baterii se pak pohybuje od 3:30 do 7 hodin. V těžkém terénu a extrémních situacích při maximálním výkonu 1000lm má baterie výdrž 1 hodinu. Výměna baterie zabere pouze pár vteřin a tak není problém vozit v podstatě neomezenou zásobu dalšího napájení s sebou. Akumulátory 18650 jsou dobíjecí a náklady na provoz svítilny nezatěžují peněženku jako u klasických baterií. Přepínač světelných režimů je umístěn na vrchu svítilny, tímto je ovládání jednoduše přístupné jednou rukou. Kromě světelných režimů je k dispozici klasická blikačka-stroboskop (aktivovaná rychlým dvoustiskem tlačítka). Hmotnost svítilny je pouhých 88g včetně akumulátoru a nepředstavuje ani na přilbě větší zátěž, oproti jiným svítilnám.

inzerát vložen 17.10.18

1500 Kč

Kategorie Příslušenství / Světla
Stav použité
Cena 1500 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.