PRODÁM : ZAPLETENÁ KOLA E13 TRS BOOST 27,5 !!!!

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám nová hliníková zapletená kola E13 TRS. Jsou sundaná z nového kola, bez jakýchkoliv škrábanců a známek používání. Kola jsou velmi tuhá. Vhodné na enduro, trail bike, nebo freeride. Na zapletených kolech této značky jezdí několikanásobný světový šampion ve sjezdu Aaron Gwin.

vnitřní šířka 30 mm, 28 děr, s páskou pro tubeless, náboje E13 TRS pro boost osy přední 110×15mm a zadní 148×12mm, XD ořech.

Dle testů výborně držící pláště E13 – přední verze TRS plus, zadní TRS R, směs durable dual, šířka 2,35 palce, výhody Enduro reinforced casing, tubless ready, folding bead, reinforced pinch flat zone.

Absolutní novinka na trhu plášťů pro horská kola, to jsou pláště E-13 TRS. U těchto plášťů je hlavní důraz kladen na „grip“ tedy přilnavost k povrchu, po kterém jedete. Agresivní špunty po stranách pláště jsou usazeny pod speciálním úhlem, díky kterému plášť drží ve vysokých rychlostech při průjezdech zatáčkami. Špunty ve středu pláště jsou nižší díky čemuž plášť rychle odvaluje a je tím pádem rychlý.

inzerát vložen 17.7.18

16000 Kč

Kategorie Kola a ráfky / Zapletená kola
Stav nové
Cena 16000 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.