PRODÁM : nový rám Cervélo R5 2017 vel.56 - najeto 800 km, záruka

Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám rám Cervélo R5, All-Carbon, Tapered R5 ročník 2017, velikost 56 (L), najeto 800 km bez závodu a pádu. Rám je v záruce, původní cena rámové sady 107 tis Kč, nyní cena 39.9 tis Kč. Při rychlém jednání přidám karbonovou sedlovku FSA a FSA 120 mm představec.

Cervélo R5 rám je rám s profilem rámových trubek Squoval, který zajišťuje nízkou hmotnost při zachování vysoké tuhosti. Název tohoto řešení pochází ze spojení anglických slov square a oval, tedy čtverec a elipsa. Současným integrováním obou těchto tvarů do profilu trámových trubek (na předem přesně určených různých místech rámu) se docílilo jedinečných vlastností. Zatímco čtvercový profil výborně odolává stranovému ohybu, oválný profil zvyšuje tuhost ve zkrutu a výborně zabraňuje průhybu jednotlivých trubek. Výsledkem je lehčí, tužší a pohodlnější kolo.

Závodní tuhost dodává kolu také použití řetězových vzpěr BBright, které využívají faktu, že oversize trubky jsou lehčí a tužší. Pravá řetězová vzpěra má kvůli přítomnosti řetězu omezenou šířku, vše proto vynahrazuje levá vzpěra, kde řetěz chybí, a která tak může být o 11 mm širší, což představuje téměř dvojnásobnou šířku v porovnání s pravou vzpěrou.

Kónický profil hlavové trubky Evolved Steerer Design je navržen tak, aby co nejlépe vyhovoval nárokům na nízkou hmotnost, tuhost a pohodlí.

Vlastnosti:

Materiál: Karbon

Výrobce kol, rámy: Cervélo

inzerát vložen 12.11.17

dohodou

Kategorie Rámy a patky / Silniční rámy
Stav použité
Cena dohodou

Prodávající

Truny Všechny inzeráty uživatele

Hlavní město Praha

Kontaktujte prodávajícího