PRODÁM : BLATNIČKY PRO 26" AŽ 29" KOLA, DOMA VYROBENÉ, VYLEPŠENÉ VĚTŠÍ ŠÍŘKOU A DÉLKOU. ZADEK V SUCHU.

Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Kdys mne napadlo vyrobit si přední blatníček na vidlici dle vzoru ..…pak jsem si vyrobil svépomocně ještě do zadní odpružené stavby podle sebe, aby částečně kryl tlumič a následně podle vzoru od kamaráda i ten pod sedlo s jednoduchou montáži i demontáži bez nářadí, který jsem oproti originálu upravil pro lepší zachytávání nečistot. Ten podsedlový tak můžete stále vozit v batohu na výjižďky a kdyby náhodou bylo deštivo, či bláto, tak ho prostě vytáhnete, jednoduše nasadíte a jede se dál s suchou prckou. :-)

Ten menší – přední, Vám chrání nohy odpružené vidlice proti nečistotám a zanášení jich prachem a blátem. Nemusíte už tak složitě pak vydloubávat bláto z „podkovy“ vidlice nad pneumatikou, nebo čistit tak moc a složitě ty kluzné nohy. Přední blatníček Vás úplně neochrání před odstřikováním z předního kola – má prioritně chránit ty kluzné nohy vidlice.

Jsou vyrobeny z plastové folie tloušťky – BAREVNÉ…0,5 mm, ČERNÁ, BÍLÁ …0,8 mm

Jsou poddajné, takže i v chladu, nebo při pádu, špatném opření, položení kola se vyhnou a následně vrátí do původní podoby. V zimě vám neprasknou, jako blatníky z pevného plastu. Nehrozí ani poškození Vaší holé nohy od předního blatníčku…díky jeho poddajnosti, pokud o něj zavadíte.

PŘEDNÍ BLATNÍK NA VIDLICI – rozměr stejný jak pro 26", tak i další rozměry.

PODSEDLOVÝ ZADNÍ BLATNÍK – dvě délky – jak pro 26" kola, tak i pro 29" …uvažuji ještě o konečném vylepšení, prostřihu, aby lépe a pevněji seděl mezi lyžinama vzadu.

Přední je uchycen páskama napevno. Pásky k uchycení v ceně a vynasnažím se dodat v barvě vidlice, kola. :-) Ten kryjící tlumič je také napevno.

Blatníčky jsou ze spodu matné hladší a z vrchní – pohledové strany hrubší MATNÉ.

Mohu je vyrobit v různých barvách.....MATNÁ černá, tyrkys zelená, tmavší modrá, červená atd. a v LESKU je bílá. Bílou není problém na horní pohledové straně upravit do matu jemným přebroušením. Oranžovou bohužel neseženu. :-)

Pokud budete chtít jej Vy, nebo někdo ve Vašem okolí, není problém.

Více náhledů v odkaze.

OBRAZOVÉ NÁHLEDY

Osobně v Ostravě – KUS 85,– kč

Mimo OV – KUS 85 + poštovné za větší obálku

Karel

inzerát vložen 17.2.17

85 Kč

Kategorie Příslušenství / Blatníky
Stav nové
Cena 85 Kč

Prodávající

Karlíííík Všechny inzeráty uživatele

Ostrava-město

Kontaktujte prodávajícího