PRODÁM : Garmin forerunner 405 cx

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám tyto skvělé hodinky s GPS navigací, přesným měřičem tepové frekvence v podobě hrudního pásu, ANT+ technologií, USB klíčenkou pro komunikaci s PC a druhou pro komunikaci se smartphone a nabíjecím USB kabelem. Možno přikoupit další ANT+ čidla pro cyklisty.

Hodnoty z hodinek lze přenést do cloudu přes PC (Aplikace Garmin Connect) a vyhodnocovat. K dispozici ještě náhradní Garmin řemínek na suchý zip, pro toho, komu by byl originální řemínek nepohodlný. GPS s navigace parádní věc, když běhám po kopcích, nebo na čelovku, abych neproběhl odbočku. Pokud potřebujete trénovat podle tempa, nebo srdečního tepu.

Ukazuje i průběžnou křivku jak vám to šlape. Nastavíte displeje a vše co potřebujete. Jednoduché přepínání i více displejů za běhu. Ideální pokud dlouhodobě sledujete, jak se zlepšujete a koumáte statistiku. Bezdrátové párování dat s PC, nahrávání na connect.garmin.com a další propojení na běžecké soc. sítě třeba www.strava.com .

A spousta dalších funkcí, jako zóny tepové frekvence, intervalový tréning, virtuální parťák apod. Bezdrátová technologie ANT na spárování s hrudním pásem a signál se netluče v blízkosti s jinými běžci (narozdíl od levných sportesterů). Jsou dotykové – vnější obvod vyvýšeného ciferníku je dotykový a ovládá se s ním skvěle a intuitivně. (potukáte, podržíte prst nebo táhnete nahoru či dolu).

Možné osobní předání Police nad Metují, jinak pošta.

inzerát vložen 18.8.16

1900 Kč

Kategorie Příslušenství / Cyklopočítače a GPS
Stav použité
Cena 1900 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.